Kislányom 1 éves állandóan rajtam csüng, ha kimegyek a szobából ordít utánam, ha "idegen" helyen (vagy dédidnél, rokonoknál) vagyunk állandóan bújik hozzám. Más 1 éves is ilyen anyukák hogy kezelitek, mert én már ki vagyok?!
Egyfelől lehet, hogy a te kislányod személyisége ilyen. Én is szégyenlős voltam, mindig bújtam anyumhoz, az én kislányom (szintén 1 éves) integet, mosolyog, kedveskedik mindenkinek, tök jól elvan apósomékkal is, akiket pedig csak havonta 1x lát.
Másfelől lehet, hogy szeparációs szorongása van, és fél, hogy eltűnsz, nem jössz vissza, stb. Ez el fog múlni. Játsszál vele kukucs játékot, kimész a szobából és beszélsz hozzá. Hátha úgy megnyugszik, hogy ha nem is lát, de a hangodat hallja.
Otthon én sem tudok egy lépést sem tenni a kislányomtól (15 hónapos), pedig régebben mindig jól elvolt egyedül is. Otthagyhattam a szobában, csak egy idő után sírt, amikor elunta magát. Most minden 2szer annyi idő, mert mindig meg kell várni amíg jön utánam, illetve a konyhában figyelni a veszélyes dolgokra főzéskor, mert mindig szó szerint a lábamon ül. Ez van biztos fog ez változni.
Egyébként nagyon édes, mert ül a lábamnak dőlve és néha ad egy puszit a lábszáramra. Ilyenkor minden dühöm elszáll!!! Hiszen csak velem akar lenni! Mert szeret és én viszont szeretem.
Ugyan így vagyunk mint az utolsónál. Mikor ezt kiírtam is ott állt mellettem az asztalnál és a feje az ölemben volt dudolászott... Édes egyénként csak néha fárasztó ez a ragaszkodás főleg mikor ez ember siet, kapkod.
Amit az első ír megpróbálom hátha bejön. A személyisége nem hiszem hogy ilyen és ilyen lesz, mert ős is olyan mint a tiéd, közvetlen mosolygós, és csak az első 10-15 percben van gond idegenebb helyen is. Ráadásul ez kb 1 hete megy ilyen formában. Ezért gondoltam másnál is előfordult már és el múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!