Milyen ételeket adtok a 8 hónapos babátoknak?
Mi a bébikajától kezdve a pörköltekig összerágva.. Mindent!
Joghurtot is pufit is azt egyedül a kezecskéjével szedi össze a tálcából és egyedül elnyámnyog rajta.. a főtt kajából pedig mindent rizibizi rántotthusi.. a sültkrumplit imádja és reggelente egy fél szendvicset eszik meg zsömléből vajjal sajtospárizsival. A joghurtok közül pöti danone és görög joghurt nameg a krémtúró desszertek. Te mit adtál neki idáig?
Először féltem ide írni,mert ilyenkor az anyukák java úgy reagál,hogy : Te úr isten,mit adtál annak a gyereknek!! de látom,nem vagytok Ti sem szívbajosak :)
Hát,ennyi idősen pörit még nem kaptak,de kenyeret,párizsit, túrót, levest szedtem a sajátunkból- még a babgulyásból és a lencselevesből is. Ilyenkor már egyedül ettek, a levest is- amit már nem turmixoltam, és a kis kenyér-katonákat is egyedül ette: persze itt figyelnem kellett,mert volt,hogy tömték. Néha kaptak üveges bébikaját is,de elenyésző volt a mennyiség.
A kukóért odáig voltak már fél éves koruktól! Sütöttem sulymot,azt adtam nekik már 7 hónapos koruktól-akkor már volt 1-2 fog.
Üdv:4 és 2 éves kislányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!