Vajon én rontottam el valamit?
Kisfiamat elkezdtem hozzátáplálni,még az egy-két kanálnál tartunk.Már nagyon szépen evett kanálból,nem tolta ki a nyelvével az ételt,hanem szépen megette.De valamiért,egy hete nem hajlandó megenni a szilárd ételt csak a tápszert,előtte is tápszeres volt.
Nagyon szeretett egy bizonyos ételt,de most megkóstolja és kilöki a nyelvével,próbáltam más ízűt adni neki és azt is, a tejpépet sem fogadja el,az ízesítettet sem.Szóval semmi kanalasat.Tudom nem kell erőltetni,nem is teszem,megkínálom,ha látom nem fogadja el,akkor adom neki a tápszert.Vajon elrontottam valamit?Vagy fogzik és ezért nem hajlandó elfogadni?Már úgy vagyok vele,hogy nem fogom megkínálni,mert félek ez miatt nem fog enni majd szilárdat.Mit tegyek?
Akkor ezért utasítja el, mert még pici. Ilyenkor még nem gond. Várj nyugodtan egy kicsit még!
Értem, hogy eddig elfogadta, most meg nem, de ki tudja, lehet, hogy rájött, hogy neki ez még nem kell, és esetleg - ha nem is láttad rajta - nem volt jó neki a szilárd étkezés után, így inkább a tápszert választja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!