Más babája is csinál/csinált ilyet ebben a korban, vagy én rontottam el valamit?
Figyelt kérdés
11 hónapos a kislányom, és kb. 3 hete felébred 4 és 6 óra között. 3 hónaposan már végig aludta az éjszakát, este 9-től reggel 7-1/2 8-ig. Próbáltam később letenni a szokásosnál, de felébred. Inni, enni nem kér ilyenkor. Nem tudom, miért kel fel. :( Tud valaki segíteni?2009. júl. 19. 05:51
1/3 anonim válasza:
Lehet rosszat álmodik. Nyugtasd meg, érezze, hogy mellette vagy. Leszokik róla. Nálunk sajnos hetekig tartott az ilyesmi, de vége lett :)
2/3 anonim válasza:
Fogakkal hogy álltok? Lehet hogy az zavar be nála. Vagy mozgolódik,vagy bújik már kifelé a következő....
3/3 anonim válasza:
Mi is 11 hósak vagyunk és ue van!
Már ez megy 1hónapja és előtte végigaludta az éjszakát.Mi is fenn voltunk már 3-kor 4-kor 5-kor.
Igaz most a foga is piszkálja, de előtte nem!
Nem segítettem, tudom, de én sem tudok mit kezdeni a dologgal!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!