Mi tortenhetett vele? Soha nem csinalt meg ilyet? Szerintetek mitol lehetett?
Kezdődik a szeparációs szorongás, most kezd rájönni, hogy anya nincs a közelben...ez normális lelki fejlődés, de ha csak 1x volt, akkor lehet, hogy az elsőnek van igaza, és csak büfi, vagy megijedt vmitől...
nekem 1 éves most a kislányom,nálunk is ez van pár hónapja, és csak én vagyk neki jó, apukája nem. Megnyugtatom, visszateszem, nem tudok mit tenni...remélem lassan abbamarad, mert nagyon fárasztó 1 éjjel 3-4x kelni...:-/
Minden jót!
Akinek nem sírós a babája, azt az ilyen dolog megrémiszti, és ez érthető is. Pedig nem ritka dolog, hogy valamivel "felhúzzák" magukat, szinte minden babával megesik egyszer-kétszer-lányommal százszor...
Én azt mondanám, hogy most jött el a szeparációs szorongás időszaka, fél hogy elveszít.
A másik lehet még a fogzás, este erősebben érzik a babák a fájdalmat, és néha rettentően sírnak tőle. De én inkább a szeparációs szorongást mondanám, mert nálad már megnyugodott, így olyan mintha a közelségedre vágyott volna.
Egyre inkabb azon gondolkozom hogy a ferjem "hibaja".Delutan o etette uzsonnaidoben es valahogy megijesztette amikor letorolte az etetoszeket.Sirt szegenykem.Nem lehet akkor hogy az "jutott" az eszebe?
Kedves masodik akkor ha ne adj isten ma is vagy akar maskor is elofordul akkor ez a szeparacios szorongas?Elso baba...
Nem hallottuk hogy utana meg bufizett volna....de attol meg az is lehet.Koszonom az eddigi valaszokat.
Kedves utolso.Igen halalra remisztett pedig nem vagyok parazos tipus.
6 foga van kint egyenlore a fogzas kilove.Viszont ahogy irod csak hergelte magat,ezt eszrevettem.
Marad a szeparacios szorongas.Ha meg elofurdol tuti ha nem akkor a delutani elmeny.Koszi megegyszer.
második vagyok. aha, ha többször is előfordul, és nálad megnyugszik egyből, akkor ez az, hogy hiányzik neki a közelséged. :-) EZ JÓ!!! (elvileg:-DDD)
De néha a fog miatt is...nehéz kitalálni, lényeg, hogy ne pánikolj, mert akkor átragad rá is, megérzi, hogy félsz, és akkor nem érzi magát biztonságban. Ha nálad megnyugszik, akkor nem lehet nagy gond.
Minden jót!
Koszi.Mar nem "felek" csak ez uj volt,nagyon is.:)
Koszi csajok.Szep napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!