Mi tortenhetett 3,5 hos babom ejszakai evesevel?
Figyelt kérdés
Mar egy jo ideje csak egyszer kelt ejjel enni,de most par napja ejszaka 3-or kel enni,miert kel vajon tobbszor?igaz keveset eszik es el is alszik a cicin,probalom felkelteni hogy folytassa az evest de ha fel is ebred nem kell neki.de aztan 2-3 ora mulva megint ebred enni.Miert ebred ilyen surun megint a manom ejjel?2008. dec. 18. 19:55
1/9 anonim válasza:
elképzelhető, h hiányzol neki, vagy szomjas. a frontok is nyugtalanná teszik a piciket.
2/9 anonim válasza:
Szia,háát az én kislányom is pont 3,5 hónapos és 2 hete mintha kicserélték volna... Eddig aludt este 10-regggel 6-7ig,most pedig éjjel 1-2-től 5 óráig fent van... Próbáltam tápszeres pótlást adni neki,hátha kevés tejem,de vagy nem ette meg,vagy utána ugyan úgy fent volt.Én is tanácstalan vagyok....
14 hetes anyuka
3/9 A kérdező kommentje:
Hat en is teljesen tanacstalan vagyok-az ismeroseim is azt mondjak adjak neki tapszert mert biztus keves mar neki a tejem v. nem taplalo?de nekem van tejem meg fejnem is kell,mert nem birja kiszivni
2008. dec. 18. 22:23
4/9 anonim válasza:
az én 4,5hós kisfiam is már átaludta az éjszakát,most 1hete viszont 3x-4x kel, de nem éhes csak megsimizem.lehet tényleg front van?
5/9 anonim válasza:
Szia,megint én... Ne adj neki tápszeres pótlást,ha tudsz még fejni nem az a baj,mint kiderült nálunk sem ez okozza ezt az összevissszaságot...Szóval lehet tényleg front,az is lehet h fogzás áll a háttérben...Vagy lehet h tényleg kezd kialakulni bennük a hiányérzet irányunkba...Más ötletem nincs:)
Remélem azért hamar visszaállunk,meg persze ti is a régi napirendre.:)
Kellemes ünnepeket:)
14 hetes anyuka
6/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy fogzas is ,mert nagyon nyaladzik
2008. dec. 19. 00:25
7/9 anonim válasza:
Hát az enyém is... Meg az öklét rágja egyhuzamban...Mert a fogzástól ébredhet a pici sokkal sűrűbben,azt olvastam. Fogzásra vannnak ilyen homeos bogyók,meg gél,attól állítólag nyugodtabban alszanak a picurok,meg nem fáj nekik annyira az ínyük,de én nem értek hozzá nem használok-méég:)
8/9 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez volt 4 hónapos korától. Nekem a védőnőm a camomilla vulgaris homeopátiás bogyókat ajánlotta, és nekünk használt. Sokkal nyugodtabb tőle, és most 5 hónaposan újra átalussza az éjszakát. A tejed biztos elég! Ne aggódj!
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok: mi a foga miatt kezdtük szedni a bogyókat! Kérdezd meg a dokidat vagy a védőnődet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!