Csinaltam 1 tesztet ami pozitiv lett, persze nem ertem hogy hogyan tortenhetett mivel gyogyszert szedek, csak mar egy jo ideje fajt a hasam es azert?
Tudom milyen erzes terhesnek lenni mivel mar van egy 1 eves fiam,es most pontosan ezt erzem,feszit a hasam alja,de nagyon.szoval amit nem ertek a menstruaciom rendesen megjott ahogy szokott idoben,rendesen megvolt nem csak cseppek,nem barnazas,minden rendben volt.
A kerdesem az lenne hogy most lehetek terhes akkor vagy mi van?aki terhesen menstrual annak rendesen megvan vagy csak barnazik?segitsetek?
koszonom!
Ha a teszt pozitiv, akkor terhes vagy - ugyanis az a hormon, amit mér CSAK a terhesség elején van jelen a szervezetben.
A gyógyszer mellett is teherbe eshetsz, ha valami miarr nem szivódik fel (hasmenés, hányás, más gyógyszerekkel kölcsönhatás, kihagyott vagy túl késön pótolt tabletta, stb)
Olyan van, hogy valakinek a terhesség elején megjön a menzesze, és látszólag ugyanúgy, mint egyébként, mégha ritkábban is.
Az ünnepek után menj el orvoshoz, ott egész biztosat tudnak mondani, azt is, hogy mennyi idös vagy.
Csinálj egy tesztet holnap is és ha az is + akkor ügyelet,ahol az orvosod van,ha tudod hívd fel őt is.
Ne várja vele sokáig.
szerintem is csinálj még egy tesztet mert lehe rossz volt.minél hamarabb keresd fel a dokidat! mert ha tényleg terhes vagy akkor nem szabad már szedni a gyógyszert.
azt azért megkérdezhetem milyen gyógyszert szedtél?
a teszt kb 12 hétig mutatja a babát
ha rugdos a akkor a teszt már negatív
előszőr csinálnék még egy tesztet
tuti nincs baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!