Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinaltam 1 tesztet ami...

Csinaltam 1 tesztet ami pozitiv lett, persze nem ertem hogy hogyan tortenhetett mivel gyogyszert szedek, csak mar egy jo ideje fajt a hasam es azert?

Figyelt kérdés

Tudom milyen erzes terhesnek lenni mivel mar van egy 1 eves fiam,es most pontosan ezt erzem,feszit a hasam alja,de nagyon.szoval amit nem ertek a menstruaciom rendesen megjott ahogy szokott idoben,rendesen megvolt nem csak cseppek,nem barnazas,minden rendben volt.

A kerdesem az lenne hogy most lehetek terhes akkor vagy mi van?aki terhesen menstrual annak rendesen megvan vagy csak barnazik?segitsetek?

koszonom!

2010. dec. 26. 19:41
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
ja es nyugalmi allapotban ,mint most is ugy erzem mintha rugdosna a baba,de lehet mar csak halucinalok!/remelem/
2010. dec. 26. 19:42
 2/22 anonim ***** válasza:

Ha a teszt pozitiv, akkor terhes vagy - ugyanis az a hormon, amit mér CSAK a terhesség elején van jelen a szervezetben.

A gyógyszer mellett is teherbe eshetsz, ha valami miarr nem szivódik fel (hasmenés, hányás, más gyógyszerekkel kölcsönhatás, kihagyott vagy túl késön pótolt tabletta, stb)

Olyan van, hogy valakinek a terhesség elején megjön a menzesze, és látszólag ugyanúgy, mint egyébként, mégha ritkábban is.

Az ünnepek után menj el orvoshoz, ott egész biztosat tudnak mondani, azt is, hogy mennyi idös vagy.

2010. dec. 26. 19:49
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha rugdos a baba akkor legalább 4 hónapos terhes vagy. Eddig nem vetted észre? Spuri orvoshoz!
2010. dec. 26. 19:59
 4/22 A kérdező kommentje:
szerinted mibol kellet volna eszre vennem,mivel minden honapban menstrualok rendesen,gyogyszert szedek pontos mindig minden.de irtam lehet hogy csak halucinalok mar annyira felek!
2010. dec. 26. 20:04
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát ez komoly... Mindenképpen csak orvos mondhat vagy állíthat fel diagnózist.
2010. dec. 26. 20:06
 6/22 anonim ***** válasza:

Csinálj egy tesztet holnap is és ha az is + akkor ügyelet,ahol az orvosod van,ha tudod hívd fel őt is.

Ne várja vele sokáig.

2010. dec. 26. 20:07
 7/22 A kérdező kommentje:
keddre van idopontom,de mar annyira ideges vagyok es felek,gondoltam hatha valaki segit,mond valamit!
2010. dec. 26. 20:12
 8/22 anonim ***** válasza:

szerintem is csinálj még egy tesztet mert lehe rossz volt.minél hamarabb keresd fel a dokidat! mert ha tényleg terhes vagy akkor nem szabad már szedni a gyógyszert.

azt azért megkérdezhetem milyen gyógyszert szedtél?

2010. dec. 26. 20:13
 9/22 A kérdező kommentje:
meliane .de szedem most is mivel megjott rendesen,tegnap kaptam be az elsot.
2010. dec. 26. 20:18
 10/22 anonim ***** válasza:

a teszt kb 12 hétig mutatja a babát

ha rugdos a akkor a teszt már negatív

előszőr csinálnék még egy tesztet

tuti nincs baba

2010. dec. 27. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!