Csinaltam 1 tesztet ami pozitiv lett, persze nem ertem hogy hogyan tortenhetett mivel gyogyszert szedek, csak mar egy jo ideje fajt a hasam es azert?
Figyelt kérdés
Tudom milyen erzes terhesnek lenni mivel mar van egy 1 eves fiam,es most pontosan ezt erzem,feszit a hasam alja,de nagyon.szoval amit nem ertek a menstruaciom rendesen megjott ahogy szokott idoben,rendesen megvolt nem csak cseppek,nem barnazas,minden rendben volt.
A kerdesem az lenne hogy most lehetek terhes akkor vagy mi van?aki terhesen menstrual annak rendesen megvan vagy csak barnazik?segitsetek?
koszonom!
2010. dec. 26. 19:41
21/22 A kérdező kommentje:
sziasztok bocsi hogy csak most irok!
Nem vagyok terhes,de mar annyira fajt a hasam hogy elmentunk a dokihoz ott be is fektettek vakbel gyanujaval,majd azt kesobb kizartak,nogyogyasz vizsgalt mindenhogy azt mondta a fogamzasgatlom az nem jo nekem azt ne szedjem tovabb.ennyi mas eredmenyt nem talaltak,de a hasam az tovabbra is faj.
2011. jan. 4. 21:29
22/22 A kérdező kommentje:
ilyen nekem is volt egyszer a teszt pozitiv lett,elmenten dokihoz de nem voltam az csak annyira fel voltam fazva,hogy a tunetek teljesen olyanok voltak mintha terhes lennek!
2013. jan. 3. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!