Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi tortenhetett vele? Soha...

Mi tortenhetett vele? Soha nem csinalt meg ilyet? Szerintetek mitol lehetett?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Lassan 10 honapos a kislanyom altalaban meg 2szer kel fel este cicizni.Miutan evett a ferjem berakta a kisagyba(ilyenkor altalaban mar felalomban van) de ugy elkezdett sirni mint meg soha,levegot sem vett, hallottuk hogy majd megfullad szegenykem.Gyorsan kivettuk a kisagybol de nem nyugodott meg, rafujtam az arcara hogy legalabb levegot vegyen.Az olembe ultettem hozzam bujt es azonnal megnyugodott.Persze meg vagy fel oraig huppogott.Nagyon megijedtem,meg soha nem fordult elo ilyen.Egyebkent nyugodt,nem siros baba.Van valami tippetek?Bocsi ha hosszu lett.
2011. szept. 19. 11:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szió, naaaa??? Mizujs? :-)
2011. szept. 21. 07:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Bocsi nem nagyon voltam gepkozelbe.Az utana valo este is megtortent de azota semmi.Sot van hogy mar csak 1szer kel fel.
2011. szept. 27. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:

:-)

akkor jó!

bocsi, én is csak most néztem ide, mert eszembe jutottatok vmelyik éjjel, mikor a lányom már 3x ébredt..:-/

2011. szept. 30. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!