Minden babánál így kezdődik az önálló evés? Mikor tanul meg kevésbé pacsálni? Én rontottam valamit el vagy korai még a nagy elvárás?
Szia!
Kisfiam is lassan 17 hónapos,mi 2 kanállal eszünk,én egy kicsivel etetem,mert neki kell a nagy.
Ha ő enne soha nem lakna jól :),
a krumplit,répát kézzel veszi ki a levesből,de legalább próbálkozik.
A joghurt 3/4 részét én adom neki,ha már kevés van a dobozban,akkor eheti egyedül.
Szóval mi apránként haladunk előre:)
A legtöbb gyereknek sokáig tart,mire megtanulnak szépen enni
kisfiam először kézzel evett. aztán jött a villa - akkor kb 15hós lehetett. majd kb 17-18hós lehetett mikor elkezdett kanállal is. viszonylag szépen eszik, de a leves leve még kifolyik, van h a tészta is, de annyira nem vészes , a joghurt kb fele az előkén köt ki, de pl a krémturo az mind beletalál a szájába.
persze én fiam sem hagyja h segitsek, vagy mutassam neki h hogy kell. hát ha nem hát nem, had probálkozzon, és csak magyarázom h hogy is kell. de szépen haladunk a kanállal is.
most 2éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!