Miért csinálja 6 hónapos anyatejes babám azt, hogy éjszaka egy vagy esetleg fél óránként ébred, ha cicit adok neki két szívás után alszik újból, valamit én rontottam el?
Nálunk is 6 hónaposan kezdődött, bár neki akkor jöttek a felső fogacskái. Most 9 hónapos és még mindig 3x - 4x kel éjszaka. Nem tudlak biztatni semmivel, én is csak remélni tudom, hogy majd elmúlik.
Nálatok biztos, hogy nem jön esetleg a foga?
Az én babám is anyatejes és ha éjszaka felébred csak a cumikáját kéri vissza. Nálatok ez nem segítene?
Máshol azt hallottam, hogy az éjszakai ébredésről úgy lehet leszoktatni a babát, hogy egy kis forralt vizet itatsz vele, és azért nem lesz kedve felkelni.
Persze más, ha fáj valamije.
14:04-es vagyok
nálunk sem vált be semmi a fogzásra, sem chamomilla, sem viburcol, sem dologél, sem panadol
ha vízzel próbálkozom, égtelen ordításba kezd, csak a cici segít :-((
Nálunk is ez műsor,j óvő héten lesz 6 hónapos a lányom, csak anyatejes.
4 hónaposan simán aludt eset 8-tól reggel 5 ig, de az utóbbi két hónap tiszta káosz.
Tegnap is elaludt este 9 felé, majd felkelt éjfélkor, 4 -kor és reggel 7-kor volt ébresztő.
Persze amikor mentünk nyaralni ill jöttünk haza simán aludt a kocsiban éjjel este 10-től reggel 5-ig édredés és cicizés nélkül, majd kaja és sszunya reggel 8-ig :-))
Baromi fársztó, fiam ilyenkor már nem kelt fel éjszaka.
előző
ha cumit adok neki, elkezd vísítani, amíg ki nem veszem az ágyból és cicit nem kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!