Ki meddig tudta szoptatni a babáját? Illetve akinek nem szopizott a babája fejni a tejet?
Úgy látom itt mindenki nagyon lelkiismeretes,szuper anyuci!!!Én fejem a tejcsit kezdetektől fogva,most vagyunk 6 hónaposak és már elég kevés a tejem,lassan átkell térnünk tápszerre azt hiszem:-(((
Szép napot mindenkinek!Puszi!
Ne butáskodj már!!! :) Az, hogy valaki tud-e szoptatni vagy sem, nagyban egyénfüggő. Van aki semmit nem csinál mégis iszonyat sok teje van és sokáig tud szoptatni és van aki a feje tetejére állhat, akkor sem sikerül neki! Nem ez határozza meg, hogy valaki mennyire jó anya!!! Szerintem sokkal nagyobb elismerést érdemel az, aki bár nem tud szoptatni mégis hónapokig feji a babának a tejet! A legegyszerűbb dolog, hogy előkapod a cicid és szoptatsz mindenféle fáradtság nélkül. De én egy párszor fejtem és bizony sok idő és energia ezt csinálni, le a kalappal előtted (is)!!! :) Nagyon szuper anyuci vagy!!!!
a 27 hónapig szoptatós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!