Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ugye tudok majd így...

Anyukák, ugye tudok majd így még szeretni, a másodikat is?

Figyelt kérdés

Volt másnak is félelme afelől a második terhessége kezdetén, hogy vajon tudja-e majd így szeretni a második gyerekét, mint az elsőt.

Nyilván igen, de vkiben még felmerült ilyen gondolat, vagy őrült vagyok?

2011. jún. 15. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pont így voltam 6 héttel ezelőttig (akkor született meg a kisfiam). Van egy 10 éves nagylány, és mivel én egyke vagyok, el sem tudtam képzelni, milyen egyáltalán 2 gyerekkel. Hogyan lehet őket egyszerre szeretni? De a lányom is megkérdezte ezt, és úgy magyaráztam el neki, hogy van 2 cicánk, melyiket szereti jobban? Hát ő mindegyiket szereti. Mondom, ezzel látod én is így leszek. Ráadásul a kicsi fiú lett, és én el sem tudtam képzelni, milyen lesz egy kisfiúval,(a családban nem volt körülöttem kisfiú). Aztán 6 hete úgy érzem, hogy mindkét gyereket szeretem, de másképp. És ez így jó. :) Szóval ne aggódj!
2011. jún. 15. 17:17
 12/12 A kérdező kommentje:

De jól estek a válaszok! Köszi szépen!

Jó, hogy nem csak én gondoltam ilyen butaságokra..

Megnyugtattatok, jó volt olvasni a történeteket!

Nekem pedig drukk-drukk, hogy valóban kipróbálhassam, milyen jó két gyerkőcöt imádni:)

2011. jún. 16. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!