Lehet-e a másodikat is olyan tűzzel szeretni?
Figyelt kérdés
Azt mondják, persze, sőt... De én nem érzek semmit a pocaklakó iránt, inkább félek, hogy elvesz a nagytól ( 3 éves), vagy gondoljátok felgyúl bennem az anyai ösztön és természetesen jön a szeretet és összetartozás, mint az elsőnél?!
Ettől még nem leszek rossz anya?
Például bennem van a félsz, hogy mi lesz addig a fiammal, amíg a kórházban leszünk, nem fog megútálni, elhidegülni?
Persze sokat meséltük és magyaráztuk a leendő helyzetet, de úgy érzem mintha becsapnám, hiszen én sem vagyok biztos semmiben, mármint hogy tényleg minden simán és gördülékenyen megy. Tele vagyok aggódással és nem akarom hogy a srácokra ragadjon, bármelyikre is!!!
Tudtok tanácsot adni, hogy mivel nyugtassam magunkat?
2008. dec. 30. 23:29
1/2 anonim válasza:
Igen, felgyúl majd benned az anyai ösztön. Az egyébként természetes, hogy a 3 éves gyermeked iránt egyelőre erősebb a kötődésed, már az időből kiindulva is, de ettől még a másikat is ugyanígy fogod imádni, és óvni mindentől. Ne aggódj, és ne bántsd magad azzal, hogy rossz anya vagy, ez butaság!
2/2 anonim válasza:
Igen, sőt a harmadikat is :) Az új jövevény is a tiéd lesz, ugyanannyira fogod szeretni mint az elsőt csak máshogy, mert nincs két egyforma gyerek. A 3 éves kisfiad nem fog elhidegülni töled a pár nap korház miatt, biztos fura lesz neki majd hogy jött valaki új, de inkább csak jobban fog ragaszkodni hozzád de elhidegülni semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!