Szerintem ez mindenkiben felmerül többé-kevésbé. Viszont, amikor már megszületik a baba, már másképp érzel majd, tudod, hogy mindkettőt szeretni fogod.
Tudom, közhelyes, de a szeretet többszöröződik ilyenkor és nem megoszlik.
2011. jún. 15. 12:28
2/12 anonim válasza:
8 hónapos a fiam, még nem vagyok terhes a kistesóval, de már most azon gondolkozom, hogy tudom majd ugyan ennyire szeretni...
2011. jún. 15. 12:30
3/12 anonim válasza:
Szia, én most 27 hetes várandós vagyok és van egy 23 hónaposom akit ÍMÁDOK! Sajnos én sem tudom elképzelni , hogy még egy ugyan ilyen kis édes lurkóm lesz akit ugyan így fogok imádni! Lelkifurdalásom is van, hogy miért nem gondolok rá is úgy mint a "nagyra"? Sőt állandóan rossz gondolataim vannak, hogy jajj csak egészséges legyen...sokszor nagyon elkalandoznak a gondolataim negatív irányba:-( Persze tudom, hogy ez nagyon nem jó, de mit tehetnék egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy milyen lesz ha majd Ő is itt lesz velünk, pedig már nagyon várjuk!
2011. jún. 15. 12:34
4/12 anonim válasza:
Bár bennem nem vetődött fel ehhez hasonló kétség, de a két fiamat teljesen egyformán szeretem, pedig a kicsi az első 3 hónapját végigüvöltötte, de imádom az első pillanattól, ahogy megtudtam, hogy létezik, mindig is tudtam, hogy minden gyerekemért rajongani fogok:)
Hidd el nem lehet különbséget tenni közöttük, hisz egyformán a tiéd mindegyik:)
2011. jún. 15. 12:36
5/12 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nekem kettő van, simán lehet ugyanúgy szeretni a kettőt. Mást tisztelek bennük, de imádni egyformán tudom őket.
Majd idővel megváltozik, ha megszületik a pici akkor más lesz.
2011. jún. 15. 12:37
6/12 anonim válasza:
Én is féltem ettől, de csak addig, amíg meg nem született a második. Amint megfogtam, egyből ugyanúgy szerettem, mint az elsőt. De amíg a pocakomban volt, az elsőt még jobban szerettem.
2011. jún. 15. 12:52
7/12 anonim válasza:
Az én gyerekem 24 hónapos, én pedig holnaptól 29 hetes leszek. Bennem is felmerültek ilyen gondoloatok, de aztán eszembe jutott, hogy amíg a nagy meg nem született, addig hozzá sem tudtam "igazán" kötődni, hiszen nem is láttam még, meg furcsa volt az egész, nem tudtam elképzelni, hogy ott bent egy gyerek van. Most sem tudom elképzelni, egyszerűen nem látom lelki szemeim előtt, hogy hogy helyezkedik el ott, pedig már "gyerek-kinézetű" ennyi idősen. Hú, értitek mit zagyválok itt össze-vissza? :)
2011. jún. 15. 13:11
8/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. Ezt a kérdést én tettem fel kicsivel több mint 1 éve,és jelentem :) LEHET! :) Tényleg!Nem vagy őrült,ilyen(hülye) gondolata sok második babát váró kismamának van! :) Sok boldogságot és egészséget!egy majdnem 3 éves és egy 7 hónapos kisfiúk anyukája
2011. jún. 15. 13:30
9/12 anonim válasza:
Én is ugyanígy éreztem, mikor még terhes voltam a fiammal, és nekem is lelkifurdalásom volt miatta. De amint megláttam, egyből beleszerettem, és ugyanúgy imádom mindkét gyerekemet :))
2011. jún. 15. 14:24
10/12 anonim válasza:
Én is ettől féltem de hidd el: LEHET.Egyik fiú a másik lány de egyformán imádom Őket.Nem tudnék köztük különbséget tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!