Akik az első szülésnél epidurális érzéstelenítést kértek, a másodikat is így szültétek?
szerintem erre,mindenki mást fog neked írni,mert mindenki máshogy éli meg és más a tűrőképessége!
én a 2.nál nem kaphattam semmit az előző császár miatt,mert akkor állítólag nem éreztem volna ha szét akarna válni a heg. Nekem volt egy pont amikor már "könyörögtem" valamilyen fájdalomcsillapítóért.nagyon meg is lepődtem,mert az első babával nem voltak ennyire erős fájások.végül megint megcsászároztak...
Az első babámnál kaptam edát, a másodikat eda nélkül szültem. Már tudtam, hogy kb. mi fog rám várni, sokkal lazábban kezeltem a vajúdást, nem pánikoltam, beszélgettem vele, hogy bújjon hamar ki, mert otthon vár minket a nővére.
Élményileg a második sokkal jobb volt, bár az is hozzátartozik, hogy az elsőnél nem én kértem az edát, hanem a doki mondta: edával egy próba vagy császár.
IGEN!
Eszemben sem volt nem kérni:-))
Amikor másodikat szültem és elmúlt az első adag eda hatása, szülésznő enm adta be rögtön a másodikat, hanem kérte hogy üljek ráa labdáar, na azt afaléat kaparó félórás egybefüügő fájdalmat nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!