Hol rontom el? 9 honapos?
Miert eszik meg ejjel?
7.30 160 tapi
11.30 170fözi+100 tapi
15.30 1alma keksszel+1 jogurt
19.30 250 tapi
ejjel 1.00 kor visit 180 tapiert
es 5.00 kor mar bevag 180at
mit csinaljak maskepp? Hogy legyen kevesebb a tápszer? Mit adjak neki, hogy ne legyen ehes ejjel?vagy mikor etessem? Mivel?varom a segitsegeteket
9 hós szintén. Attól függ mikor ébred:
6-7 között szopi
10 szopi
ha fél 8 körül ébred akkor kimarad a 10-es szopi, helyette 9 körül kenyér májkrémmel
11:30 főzelék husival
15: szopi, utána gyümi
18:30 ami ebédre volt
20: szopi
Éjjel van hogy 1-2* ébred, akkor szopizik, de nem nagy mennyiséget, inkább szomjas és megnyugtatásra kell (nincs cumija)
De sokszor átalussza az éjszakát, akkor kb. 6 körül ébred, vagy csak hajnal fél 5 körül szopizik, olyankor visszaalszik fél 8-ig
szerintem nagyon sok a tápi
elég lenne reggel este, a déli főzelék után tök fölösleges
szerintem azért kel fel éjjel, mert dél után már nem eszik normális kaját
11.30-kor megeszi a főzeléket, utána már csak alma keksz joghurt tápi van, én a helyedben késő délután adnék neki vmi rendes kaját , aztán este tápi
Mi így ettünk 9 hónaposan, és átaludta az egész éjszakát:
7:30 120ml innivaló ennivaló(folyékony tejpép)
10:00 3 babapiskóta+ 1 üveg(190g)gyümölcs
12:00 1 üveg főzelék + 1 joghurt
16:30 200g tejpép
20:30 210ml innivaló ennivaló
ekkor már nem szopizott, de én nem adtam neki tápszert.
Szerintem a te babádnak is több "szilárd " kaja kellene, mert túl sok a tápszer, és azzal már nem lakik jól.
Két dolog lehetséges:
-vagy azért ébred, mert éhes
-vagy azért, mert megszokta hogy olyankor ébred, és enni is kap, ezért ezt "követeli"
Tápszerezéshez nem értek, de az logikusnak tűnik, hogy este is adjál neki valami szilárdat, ha már ennyifélét eszik amúgy is.
Egyébként 9 hónaposan teljesen normális ennyiszer ébredni, de ez csak az én véleményem. :o)
Nekem már két nagyobbacska gyerekem van, az egyik 6 hetes korától átaludta az éjszakákat, a másiknak ez 20 hónaposan sikerült először, pedig ugyanúgy csináltunk mindent. Gyerekfüggő.
szerintem nagyon keveset adsz neki enni!
így evett a babám ennyi idősen:
reggeli tápi 200ml körül
10 órai gyümi keksszel (nálatok miért nincs 10órai?)
12 órakor ebéd, főzelék, hússal
délutáni alváshoz tápi
16kor uzsi, tejpép
19főzelék, majd lefekvéskor tápi
Én korábban etettem a gyerekeket nappal. 7ó-11ó-15ó-18ó, esetleg még este nyolckor. 10 hónapos korában már csak egyszer kelt fel éjjel enni. De addig többször. Egy éves korában már nem kért éjjel enni.
Kitartás, már nemsokára nem fog enni éjjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!