Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kezditek ilyen későn a...

Miért kezditek ilyen későn a szobatisztaságra való nevelést?

Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom hogy 20 hónapos elmúlt a gyerek szinte... Fiam 15 hónapos... Én kezdeném nagyon korán? Anyum azt mesélte hogy nekünk 2 éves korunkra nem volt pelusunk csak éjjelre mert ők szabadulni akartak a sz@ros pelusos mosni valótól. Nem kötekedésnek szánnám csak tényleg nem értem mi szól mellette és mi ellene? NORMÁLIS emberek válaszát várnám
2011. jún. 7. 13:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

19 hónapos a kisebbik fiam. A kertben le szoktam venni a pelusát, de egy délelőtt alatt 3x pisili össze magát mindenféle jelzés nélkül és ordít, ha ráültetem a bilire. Pedig látja a 4 éves nagytesójától (akit mindenben utánoz amúgy), hogy ő is a wc-be pisil és aki megmutatta neki azt is, hogy kell a bilibe pisilni.

Mégsem érdekli a téma, akkor most mit erőltessem??? Annak nem sok értelme van, hogy a fél napomat a pisis ruhák és ágyneműk mosásával töltsem és a gyereknek sem tetszik, ha pisis lesz, úgyhogy egyelőre hanyagoljuk a témát.

2011. jún. 8. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!