Hogyan csináljam az éjszakai szobatisztaságra nevelést?
Figyelt kérdés
Nappal már szobatiszták vagyunk rég óta...mit tegyek az ágyába? Egyáltalán hogy működik ez?
2.5 éves anyuka
2011. jún. 7. 15:07
1/4 anonim válasza:
En szemely szerint igy csinaltam: nem vettem le a pelust ejjelre mig nem volt baleste tobb hetig!! Fekves elott pisiles es nem adtam neki sok folyadekot este. Reggelig igy kibirta. Es reggel nagy orom volt a szaraz pelus!!
2/4 anonim válasza:
Nekem a fiaimnál úgy csináltam,hogy először is vettem egy gumilepedőt,amit a lepedő alá tettem(baleset esetére).Amikor már 2-3 egymás utánt követő éjszaka száraz volt a pelus akkor egyszerűen nem adtam rá éjelre.Megbeszéltem vele/ük,hogy ha pisilni kell szóljon(ez nem mindig vált be,főleg,hogy akkor voltak 2 évesek).Este közvetlen lefekvés előtt megpisiltettem,és alvás előtt 1 -2 órával csak kevés folyadékot adtam nekik.A kisebbet volt úgy hogy amikor bealudt simán meg tudtam pisiltetni,utána visszaraktam az ágyába.Ezt olyankor alkalmaztam amikor korábban elaludt este vagy keveset pisilt alvás előtt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..gumilepedőt hol lehet kapni?
2011. jún. 7. 15:17
4/4 anonim válasza:
Én az Ikea-ban vettem. Nem gumi, hanem egy légáteresztő anyag. A nedvességet nem ereszti át a matracba.
A dm-ben is lehet kapni eldobhatót (olyan, mint a pelenkázó alátét, csak nagyobb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!