Mikor kell elkezdeni a szobatisztaságra nevelést?
Ne!!!
2,5 éves kor körül bőven ráérsz!
Tesóm fél éves korában vett bilit unokaöcsémnek. Ne azért, hogy használja... egyszerűen, ott volt a szobába letéve és mikor játszottak tesóm elvétve odanyúlt a bilihez és mondta unokatesómnak, hogy milyen szép ez a bili, majd idővel te is használni fogod, elmagyarázta neki, hogy mire jó, etc.
Másfél évesen unokaöcsém szobatiszta volt.
Neki ez bejött, de ismerősénél pl. nem.
Én is kifogom ezt próbálni majd a lányomnál, hátha...
Első szülinapjára kapott egy bilit is. Eleinte csak játék volt. Majd olyan 18 hónapos kora után jelezte ha pisilni vagy kakilni kellett, de mire a bilire ültettem volna, már a pelusba engedte. Aztán jött a nyár, júniusban volt 20 hónapos, és nem egészen 1 hét alatt teljesen szobatiszta lett nappalra.
Te látod rajta hogy mennyire érett. Sosem erőltettem, volt hogy ruhástul ráült és játszott rajta, vagy a babáját/maciját tette rá. Hagytam, had ismerkedjen vele. Fürdés előtt olykor pelus nélkül ráült ha akart.
Bilit beszerezhetsz, de maga a szobatisztaság még ráér. Max ismerkedik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!