'Tehetetlen' vagyok a férjem szerint. Tényleg olyan gáz vagyok?
A fősulin ismerkedtünk meg. Abban az évben még csak barátok voltunk. látta, hogy nem vagyok jól, érezte a változást, és próbált felvidítani. 1 év múlva jöttünk össze. És ahhoz képest, hogy sosem volt családja, nagyon jó apja a gyerekeknek. Ezt azért merem kimondani, mert még a lassan 15 éves kamasz sem vágja soha a fejéhez, hogy nem vagy az apám.
Hidd el, lehet társat találni, nem minden pasi menekül a gyerekek elől.
11:44.es cagyok.
Egyáltalán nem azt mondom, hogy nem egyenértékű a két fél munkája... Sőt, az anyák sztem sokszor többet dolgoznak, fárasztóbb, amit végeznek.
Csak azt akartam mondani, hogy néha a férfiak be tudnak sokallni az állandó esti ugyanúgy-zajló dolgoktól. (Nem mintha ránk nem lenne ez ugyanúgy igaz...) De ők mégis könnyebben el tudnak menni, mint mi anyák. Én pl. örültem neki, amikor elment 2 napra csapatépítésre a férjem, mert tudtam, h szüksége van rá, még ha ő ezt nem is hangoztatta.
Csak annyit mondtam, hogy megér egy próbát, hogy elmenjen, aztán kicsit másképp térne vissza. Utána meg jobban meg lehetne beszélni a dolgokat.
Amúgy zárójelben megjegyzem, hogy egyikőtök se nagyon ismeri el a másik munkáját - nem csoda, hogy konfliktus van ebből. DE ez még egy próbát megérne szerintem, mielőtt váláson gondolkodnátok.
Ahogy olvaslak, egyre jobban elszőrnyülködöm...
Irta valaki, hogy engedd el pár napra. Rendben elengeded, és amikor visszajön, kezdődik minden előlről. Ezt nem lehet örökké csinálni. Meg, úgy gondolom neked is járna néhány nap szabadság. Esetleg ha ketten mennétek valahova gyerekek nélkül? Bár szerintem hosszú távon az sem megoldás.
Azzal van elfoglalva, hogy nélküle megállna az élet. Akkor miért nem tesz ellene, hogy ne kelljen elválnotok? Esetleg a gyerekekkel "értesse" meg, hogy apa nem mindig lesz ott amikor elalszanak, és anya is el tudja őket altatni. Sajna máshogy nem megy. Az sem megoldás, ha a te nyakadba szakad minden, ő meg nem segít.
Ha pedig nem változik ( bár ha ennyi idő után nem változott ) akkor igenis lépned kell. Az pedig, hogy túl van egy házasságon és 3 gyereken mindent elárul. 5 gyereke van és ilyen apa. Érdekelne, hogy az ex feleségtől miért vált el, és ő hogyan neveli a 3 gyereket.
Az előző kommentem a 3al ezelőtt ironak szólt.
Utolsó válaszolótol köszönöm a biztatást,igen abban van az utolsó bizalmam hogy ha kicsit nyugisabb lesz az életünk még van esélyünk. Bár ugy érzem az ő ellaposodott érzelmein irányomba az már nem biztos hogy segit.
Ebből gondoltam, hogy nem becsülöd annyira:
"ja és nem dolgozik ugy a szó szoros értelmében. Üzleteket bonyolit,emberekkel tárgyal,amikor ő akar,mellette meg az épülő házunkat (házát?) épitgeti.."
Ha rosszul értelmeztem, nem szóltam...
De nem őt akarom védeni (egy cseppet sem érdemli meg), csak mindig a másik szemszögéből is nézni kell a dolgokat, még akkor is, ha éppen tőle származnak a problémák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!