Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 'Tehetetlen' vagyok a férjem...

'Tehetetlen' vagyok a férjem szerint. Tényleg olyan gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hónaposom és egy két évesem. A nagyobbik nagyon apás,főleg amióta megvan a kicsi,akit 6 hónapig szoptattam,és ezért az idő alatt végig csak az apa fektette le este.Sőt már a terhesség vége felé is,mert iszonyatosan sokat keményedtem és fájt a hasam egész végig,ami általában estére érte el a csucs pontját,és az egész napos hajtás után nem birtam volna még fél órát görnyedni az ágya felett,mire elalszik. Na ennek az lett az eredménye,hogy már nem igazán hajlandó velem elaludni este,mire apa hazaér csak őt akarja,vele akar menni aludni,meg mindent:-( Nem tudom hogy változtassak ezen,plusz baromi szarul esik,hogy a párom engem néz tehetetlennek,és rám mérges,hogy nem tud mondjuk 2 napra,vagy két hétre elmenni ügyet intézni,mert én nem birok a két gyerekkel :-( Más hogy birja????
2011. jún. 3. 08:52
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
2 éve érzem hogy baj van,két éve igyekszem mindent megtenni hogy jobb legyen. De ha ugy érzem nem hazsnál semmi,akkor utána én is persze egyre türelmetlenebb meg ingerültebb vsgyok:-(
2011. jún. 3. 10:10
 22/45 anonim ***** válasza:
66%
Én elvből nem kezdenék olyan pasival, aki már egyszer befuccsolt és othagyott 3 gyereket.
2011. jún. 3. 10:24
 23/45 anonim ***** válasza:
Nehéz.. Azt hiszem, mindennek ellenére azt mondanám, hogy menj el két hétre ügyet intézni. Nehéz lesz, hiányozni fogsz a gyerekeknek nagyon, de ha kell, meg fogjuk oldani. Ahogy a majdnem 5 gyerekes mondta, első két nap nehéz lesz (reméljük, pont akkor, nem állít be:D), de aztán mindenki belerázódik.
2011. jún. 3. 10:37
 24/45 anonim ***** válasza:

A férjed hozzáállása a gyerek témához nagyon hasonló az én férjeméhez. Már ő is mondta nekem, hogy menjek én dolgozni, ő majd neveli a gyereket. Ő is azt gondolja, hogy ez nem munka. Nekünk csak egy 1 éves gyerekünk van. Vigyázott már rá, de csak 1-2 órára, hosszabb időt nem vállal, akkor szóljak inkább a nagyinak...

Nem tudom, hogy mit tennék a helyedben, nagyon nehéz! Próbáld meg átgondolni, hogy érdemes-e megmenteni ezt a kapcsolatot, vagy tényleg jobb lenne külön, és esetleg lenne esélyed még mással boldognak lenni!

2011. jún. 3. 10:41
 25/45 A kérdező kommentje:
Nem tiltakoztam,direkt kérdezgettem őt mostanában hogy mikor kell mennie utra,mert akkor időben el tudom kezdeni a "terápiát" a gyerekkel,azt mondta nem kell mennie,nem meg. Ami persze nem volt igaz,mert nagyonis kellett volna mennie,de ő inkább fortyogott magában,hogy miattam nem tudo menni "sehova".Sok dologgal vagyunk igy A-t mond,de közben B-t gondol,és egyszer csak kijön rajta. Vagy épp nem jön ki,csak onnan veszem észre hogy hideg,rideg,ingerült velem. Aztán ha megkérdezemmi a baj,a leorditja a hajamat,hogy miért b@szogatom.. Mit kezdjek két kisgyerekkel egyedül ha válunk???Még dolgozni sem tudnék elmenni.
2011. jún. 3. 10:51
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Előrebocsátom, nem azt javaslom, hogy válj el, ezt nektek kettőtöknek kell eldönteni. Csak azért írok, hogy tudd, van élet a válás után.

3 kicsi gyerekkel hagyott el a férjem. A bajt csak tetézte az, hogy addig sokat foglalkozott velük, nagyon szerették. És egyszer csak kilépett az életünkből, onnantól alig láttuk. Ott voltam 3 gyerekkel, a legkisebb 2, a legnagyobb 6 éves volt. Közben nemrég kezdtem újra dolgozni, és a főiskola utolsó évét tapostam levelezőn.

Hát mit mondjak, nem volt könnyű. De a kezdeti kétségbeesés után eldöntöttem, hogy a sarkamra állok, és megmutatom, megy ez nekem egyedül is. Hajnalban keltem, akkor főztem, utána gyerekek bölcsibe, oviba, én munkába. Meló után összeszedtem Őket, foglalkoztam velük, "szabad perceimben" tanultam, na meg éjszaka. Nem sokat aludtam akkoriban.

Jó darabig azt hittem, 3 gyerekkel nem kellek senkinek. De 1 évvel a szakítás után megismerkedtem valakivel, azóta is együtt vagyunk, immáron 8 éve.

Szóval van élet a válás után.

2011. jún. 3. 11:35
 27/45 anonim ***** válasza:

Csak hogy legyen egy másik szemszög is: ha nagyon akarjuk, meg lehet kicsit érteni a férjedet IS. A férfiakban nincs belekódolva az "anyáskodás", sok-sok hónap munka+munka utáni gyerekkel foglalkozás lehet, hogy kicsit sok már neki. Az án férjem szereti nagyon a lányunkat, és segít is, de néha látom rajta, ha valami már sok neki, hiszen ő is sokat dolgozik napközben.

Szerintem engedd el pár napra, hadd fújja ki a gőzt. Ti meg valahogy átvészelitek azokat az estéket - nem lesz azért talán annyira vészes.

Hátha kicsit megújulva kapod vissza. Utána meg próbáljátok meg megbeszélni a dolgokat, hozd fel óvatosan az előző válását, hogy mi vezetett oda...

Próbáljátok meg rendbeszedni a házasságot, nem hiszem, hogy késő lenne! Ha a gyerek(ek) ennyire odavannak érte, milyen lenne, ha elválnátok?

Kitartást Nektek!

2011. jún. 3. 11:44
 28/45 anonim ***** válasza:

Kedves 11:44! Ezzel kicsit azt mondod, hogy 2 kicsi gyereket nevelni, plusz ellátni a háztartást nem egyenértékű munka azzal, amit a férj végez. Hát az én férjem néha kimondja, hogy egy húzósabb gyerekekkel töltött nap után felüdülés bemennie dolgozni.

Amúgy sem ez a kérdező fő problémája, hanem az, hogy a férje nem kezeli partnerként, kiabál vele, kritizálja.

2011. jún. 3. 11:54
 29/45 A kérdező kommentje:
A férjnek az esti rutinból az a nagy dolga,hogy megfürdesse a nagyot,és lefeküdjön a nagyágyra amég a kicsiben a gyerek megissza a tejet és elalszik magától....ja és nem dolgozik ugy a szó szoros értelmében. Üzleteket bonyolit,emberekkel tárgyal,amikor ő akar,mellette meg az épülő házunkat (házát?) épitgeti...hétfőtől péntekig reggel 8 és este 6-7 között nincs itthon,vasárnap délelőtt a többi gyerekéhez megy,meg néha szombatra is befut valami ügyintézés. Nem kikapcsolodni menne,hanem egy autot megvenni angliaba,aztán 2 hétre kinába. Nem azt mondtam neki hogy ne menjen egyébként.
2011. jún. 3. 12:01
 30/45 A kérdező kommentje:
És köszönöm az élet a válás után storyt,nagyon hasznos volt. Még azt megkérdezhetem hogy egy 3 gyerekes anyuka hogy tud egyáltalán megismerkedni valakivel?
2011. jún. 3. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!