Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tehetetlen vagyok már.9...

Tehetetlen vagyok már.9 hónapos lányom éjjel még mindig 3-4szer kel és nem nyugszik, amig nem kap enni. Mit tehetekmég? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Kap elég tápláló kaját. Sajnos egy szobába alszunk még mindig, mert építkezünk és a házunk csak nyárra lesz kész.
2009. febr. 9. 17:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Még szopik.
2009. febr. 9. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg később letenni és tömd meg a pociját pl,banános tejpéppel...v.mi laktatóval.

Éjszaka próbálj meg neki inkább pl.teát,vizet,gyümölcslevet adni.

2009. febr. 9. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

És a cicin alszik el?? Mert ha igen, arról kellene leszoktatni, ugyanis ha felébred éjszaka és nem a ciciden van megijed és ezért kéreti magát vissza. Csak gondolj bele, ha te elaludnál mondjuk a saját ágyadban és mikor megébredsz éjszaka valamikor már a nappaliban találod magad, te is megrémülnél kicsit. Na ő is így van ezzel. :)

HA megtanítod cici nélkül is elaludni, vagyis önállóan elaludni, akkor nem fog ébredezni és szopni éjjel.

Ez egy maraton lesz mire sikerül.

2009. febr. 9. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
az én babám már tápszeres 9 hos és ő is kel 1* enni és nem érdekel hogy azt mondják hogy szoktassam le rola meg hogy teáztassam merta teátol ne lakik jol és 1 óra mulva ugyanugy felébred. felébred és már tápiivás közbe szinte félig alszik jollakik és alszik tovább. sztem adj neki enni és főleg ha szoptatsz könyebb mert csak magad mellé teszed, én is azt csináltam mig szopizott
2009. febr. 9. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen.Cicin alszik el sokszor, de mikor nem, kb. másfél órát forgolódik az ágyában mire elalszik.
2009. febr. 10. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Szoktasd le az éjszakai szopásról,telítsd el a pociját és éjszaka csak inni adj.

Melletted akar majd maradni,arról kell leszoktatni fokozatosan.A kiságyába simogasd ha felkel,ne vedd ki.

2009. febr. 11. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!