Mit csináljak? Tehetetlen vagyok.10hos lányom 3napja nem eszik fözeléket, sem a föztömet, sem az üvegeset. Igy tápszert eszik ebédre, gyümit 10-oraira, és tejpép vagy joghurt uzsira.
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 22:00
1/11 anonim válasza:
Ne erőltesd. Ha tápszert, gyümit, joghurtot, ilyesmit eszik, az jó. Az sem baj, ha akár 1 hónapig nem eszik mást. A lényeg, hogy egyen valamit. Néha próbáld meg, de ne erőltesd. Ne legyél tehetetlen, örülj, hogy egyáltalán eszik. Nem a szemed előtt fog éhen halni :)
2/11 anonim válasza:
Hat hónapos a kislányom és ugyanez a poroblémánk, a doki a fogzásra fogta. Lehet nálatok is ez a probléma?
3/11 anonim válasza:
Nézd, először ne ess kétségbe, mert akkor lenne csak baj, ha egyátalán nem enne semmit. Több oka van a főzi elutasításának, lehet a foga is pl; vagy evett egy rossz ízt, benne maradt...stb. Ha tartja ezt az általad leírt dolgot, az jó. Kezdheted újra "megfogni" 1xűbb dolgokkal. pl. alma-répa, krumpli- répa, és folyamatosan "bonyolítani".
4/11 anonim válasza:
Szia nekünk volt egyszer ugyanilyen idősen, a reggeli tápszeren meg a tízórai frutapurán élt két hétig. Semmi egyebet nem evett, se friss gyümölcsöt, se főzeléket. És ebédtől kezdve semmit. A súlya stagnált abban a hónapban, de más baja nem lett! Ne aggódj.
5/11 anonim válasza:
Megértelek!
A 13 hónapos kisfiam,ugyan ezt csinálja.
Nem akar a tápszeren kívül nagyon mást elfogadni.
De max egy joghurt,ebédre kakaó tápszerrel,du nagy nehezen gyümi és vacsira,ha sikerül főzi,na meg persze az elmaradhatatlan tápszer.
Sajnos a fogzáson kívül más ötletem nekem sincs,de így is örülök,hogy legalább ebben a melegben iszik.
6/11 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom 13 hónapos, csak azt a főzeléket hajlandó megenni ami gyümölcsös. Zöldséget egyáltalán nem eszik. A védőnő azt mondta ne erőltessem, meg ne is próbálgassam akár 1 héten keresztül. A lényeg, hogy ne érezze, hogy feszült vagy, mert akkor azért sem eszik. Tudom, hogy ezt nehéz megállni:(
7/11 anonim válasza:
Kislányom 6 hónapos és se cicizni nem akar,se a tápszert nem kéri.Reggelire evett gyümit,ebédre főzeléket,uzsira tejpépet és most vacsira SEMMIT!Tiszta ideg vagyok.Én sem tudom mit tegyek.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
A kis foga már kibujt,de lehet már elindult a következö.
2010. máj. 27. 22:20
9/11 anonim válasza:
Kis fiam 20 hónapos és elmúlt 2 hétben alig evett valamiket,cicizik még, tejet nem issza,tápot sem,most már kibujt a foga és 3 napja nagyon beindult,szerintem a fozástól lehet ..kitartás anyuka..jó éjt!
10/11 anonim válasza:
bocsi ,,fogzás akart lenni..utolsó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!