Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 'Tehetetlen' vagyok a férjem...

'Tehetetlen' vagyok a férjem szerint. Tényleg olyan gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hónaposom és egy két évesem. A nagyobbik nagyon apás,főleg amióta megvan a kicsi,akit 6 hónapig szoptattam,és ezért az idő alatt végig csak az apa fektette le este.Sőt már a terhesség vége felé is,mert iszonyatosan sokat keményedtem és fájt a hasam egész végig,ami általában estére érte el a csucs pontját,és az egész napos hajtás után nem birtam volna még fél órát görnyedni az ágya felett,mire elalszik. Na ennek az lett az eredménye,hogy már nem igazán hajlandó velem elaludni este,mire apa hazaér csak őt akarja,vele akar menni aludni,meg mindent:-( Nem tudom hogy változtassak ezen,plusz baromi szarul esik,hogy a párom engem néz tehetetlennek,és rám mérges,hogy nem tud mondjuk 2 napra,vagy két hétre elmenni ügyet intézni,mert én nem birok a két gyerekkel :-( Más hogy birja????
2011. jún. 3. 08:52
1 2 3 4 5
 11/45 LN09 ***** válasza:
100%

Önző!!! Nah tudod ki főzne, mosna, takarítana rá, ha ilyet mondana. Tényleg egyszer csináld meg, hogy ráhagyod őket egy napra, de úgy hogy mosson, főzzőn, takarítson.

Undorító, hogy így viselkedik. Sajnos ez nem jó kilátás a továbbiakban. Mert mi lesz ha majd ovóda, iskola, neked meg munka lesz? Akkor majd munka mellett nevelhetsz 2 gyereket, és ugyanúgy szvrni fog a fejedre.

A többi gyerekével is ilyen?

2011. jún. 3. 09:24
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a (nemsokára) 5 gyerekes anyuka. Persze, hogy volt olyan, hogy nem akartak nekem elaludni, hiszen megszokták, hogy ez apa ideje. Azért ne ess kétségbe, meg fogod te azt oldani, ha muszáj hosszabb időre elmennie. Nálunk is volt ilyen, az első 1-2 nap volt nehezebb, aztán megszoktuk mindannyian. Mindenesetre kitörő örömmel fogadták, amikor hazaért, onnantól megint nem nagyon kellettem esténként.
2011. jún. 3. 09:25
 13/45 LN09 ***** válasza:
65%
Ha másfél éve tart a baj akkor minek szültél neki még 1 gyereket?????
2011. jún. 3. 09:26
 14/45 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy valaki felhozza hogy miért szültem még egyet....Mert sirva mondta hogy tartsuk meg,mert nem vagyok az abortusz hive,érdekes amikor leirtam itt az akkori szitut,mindenki azt irta tartsam meg,nem bánom meg.....nem igy lett,és most?????????
2011. jún. 3. 09:31
 15/45 anonim ***** válasza:
LN09! Okos hozzászólás volt! Számolj már utána. A kisebbik 9 hónapos, a terhesség 9 hónap? Nálad ez nem másfél év?
2011. jún. 3. 09:32
 16/45 A kérdező kommentje:
ő szivesen van a gyerekekkel,nem ez a baj,hanem hogy én vagyok az alkalmatlan.
2011. jún. 3. 09:33
 17/45 LN09 ***** válasza:

"LN09! Okos hozzászólás volt! Számolj már utána. A kisebbik 9 hónapos, a terhesség 9 hónap? Nálad ez nem másfél év?"

Mert gondolom, nem napra pontosan másfél évvel ezelött robbantki a baj. Gondolom voltak előjelek. Amúgy meg nem hozzád szóltam.

2011. jún. 3. 09:36
 18/45 LN09 ***** válasza:
Akkor nem értem miért ilyen. Eleve ha akarta a gyereket. Én is szeretem a gyerekeket, de azért ... Főleg ha meg sem hallgat a párod, akkor az már nagy baj.
2011. jún. 3. 09:39
 19/45 A kérdező kommentje:

Szerinte amikor arról beszélek hogy min kéne változtatni,akkor elmebeteg vagyok,és szó szerint néha befogja a fülét.Hiába mondom szépen,nyugodtan...max. az a válasz hog kezeltessem magam.

Való igaz,problémák már akkor is voltak,egyazon héten derült ki hogy ujra terhes vagyok,meg hogy szerelmes smseket irogat a kolléganőjének...hülye vagyok mi???????????

2011. jún. 3. 09:54
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg úgy érezte akkor a férjed, hogy a második baba rendezi közöttetek a helyzetet. Sokan esnek ebbe a hibába. Egy jó kapcsolatot megerősít egy gyerek, egy rosszat tovább ront. Te akkoriban még csak sejteni kezdted, hogy gond van, de Ő valószínűleg már többet tudott.

Az a baj, hogy most hiába kapálózol, csak egyre jobban belesodródtok a konfliktusokba. A helyedben hoznék egy döntést: együtt akarok maradni vele, vagy nem? Ha igen, akkor mindent megtennék, hogy újra elfogadjon, szeressen, tiszteljen, ha pedig nem, elkezdeném kiépíteni a menekülési útvonalat. Nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek minden körülmények között jó, ha a szüleik együtt maradnak.

2011. jún. 3. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!