'Tehetetlen' vagyok a férjem szerint. Tényleg olyan gáz vagyok?
Önző!!! Nah tudod ki főzne, mosna, takarítana rá, ha ilyet mondana. Tényleg egyszer csináld meg, hogy ráhagyod őket egy napra, de úgy hogy mosson, főzzőn, takarítson.
Undorító, hogy így viselkedik. Sajnos ez nem jó kilátás a továbbiakban. Mert mi lesz ha majd ovóda, iskola, neked meg munka lesz? Akkor majd munka mellett nevelhetsz 2 gyereket, és ugyanúgy szvrni fog a fejedre.
A többi gyerekével is ilyen?
"LN09! Okos hozzászólás volt! Számolj már utána. A kisebbik 9 hónapos, a terhesség 9 hónap? Nálad ez nem másfél év?"
Mert gondolom, nem napra pontosan másfél évvel ezelött robbantki a baj. Gondolom voltak előjelek. Amúgy meg nem hozzád szóltam.
Szerinte amikor arról beszélek hogy min kéne változtatni,akkor elmebeteg vagyok,és szó szerint néha befogja a fülét.Hiába mondom szépen,nyugodtan...max. az a válasz hog kezeltessem magam.
Való igaz,problémák már akkor is voltak,egyazon héten derült ki hogy ujra terhes vagyok,meg hogy szerelmes smseket irogat a kolléganőjének...hülye vagyok mi???????????
Valószínűleg úgy érezte akkor a férjed, hogy a második baba rendezi közöttetek a helyzetet. Sokan esnek ebbe a hibába. Egy jó kapcsolatot megerősít egy gyerek, egy rosszat tovább ront. Te akkoriban még csak sejteni kezdted, hogy gond van, de Ő valószínűleg már többet tudott.
Az a baj, hogy most hiába kapálózol, csak egyre jobban belesodródtok a konfliktusokba. A helyedben hoznék egy döntést: együtt akarok maradni vele, vagy nem? Ha igen, akkor mindent megtennék, hogy újra elfogadjon, szeressen, tiszteljen, ha pedig nem, elkezdeném kiépíteni a menekülési útvonalat. Nem hiszek abban, hogy a gyerekeknek minden körülmények között jó, ha a szüleik együtt maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!