Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyának lenni - ezt nem lehet...

Anyának lenni - ezt nem lehet előre elképzelni?

Figyelt kérdés

Mikor még "csirke" voltam, azt gondoltam, soha nem akarok gyereket. Meg kell hagyni, ez elég gyorsan megváltozott, mikor megtaláltam az ideális társam. Első gyerekünket nagyon vártam, tudtam, hogy imádni fogom!! Meg kell jegyeznem: azóta se vagyok az a nő, aki elájul egy kigyerek látványától. De a saját gyerekem iránt érzett szeretet semmihez sem fogható, csodálatos!!! Ezt NEM LEHET előre elképzelni, ezt átélni lehet, elképzelni nem.

Ti mit gondoltok? Nektek is "feleülmúlja" minden előzetes elképzeléseteket?

2011. jún. 2. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Felesleges a kérdés, aki megbánta úgyse meri bevallani, mert szégyelli magát az ősanyák miatt, a társadalom szemetének érzi magát, a totál gyerek mániások miatt, akik hangoztatják az igazukat és vért fröcsögnek már a fórumokon.
2011. jún. 4. 13:28
 12/13 A kérdező kommentje:
13:09-es: szerintem igen. Legalábbis az én párom sokszor mondja, mikor nézi a kisfiúnkat, hogy "mennyire lehet szeretni". Pedig szeptemberben már 2 éves lesz a kópé, szóval mondhatni ennyi idő alatt "megszokhattuk" volna, de nem... A mai napig jó csak úgy nézni, az ember szíve szó szerint megtelik melegséggel. :-)
2011. jún. 4. 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:
13:28-as: nos aki nem szereti a gyerekét... erre szerintem nincs is szó. Nem tudok rá mit mondani. Leginkább azt, hogy szegény gyerek.... Meg amúgy az a véleményem, hogy a söpredék ne is szaporodjon. Mindenkinek csak örömet szereznek ezzel...
2011. jún. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!