Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valószinüleg rossz anya...

Valószinüleg rossz anya vagyok, de nem tudom megszokni, hogy fiam van?

Figyelt kérdés
A terhességem nagyon nehéz volt, a 30.hétig napi szinten többször hánytam, a párom az elején nem akarta a gyereket, azt mondta vetessem el, különben elhagy. Ilyen volt az első 12.hetem, aztán az rendeződött,mára már férj és feleség vagyunk,imádja a fiát. Én mindig is kislányt szerettem volna, megmondom őszintén, nem szeretem a kisfiúkat, és csak kislányok vettek körül mindig. Nem is tudtam elképzelni, hogy nekem fiam lesz. Aztán kiderült hogy császározni kell, mert faros, amitől rettegtem,mert soha semmivel nem műtöttek még, és utána szülés utáni depresszióba estem,amit kezelni is kellett,mert állandóan csak sírtam, és nem akartam a gyerekem. Azóta javult a helyzet,de még mindig nem tudom elfogadni. :( Tudom,hogy ez szörnyű,és valaki örülne,ha lehetne gyereke, de én nem...borzalmas anya vagyok, tudom. Annyira szégyellem magam, olyan kis ártatlan! :( Mit tehetnék, hogy elfogadjam?
2011. jún. 2. 14:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérj segítséget és az már valóban jó, hogy te magad is érzed, hogy ezen változtatni kell. Sok erőt, kitartást kívánok. Nekem is kisfiam van - én is lánypárti voltam - de már annyira természetes, hogy el sem tudnám képzelni, milyen lenne ha kislánynak születik. 14.27-es utolsó sorait én is megkönnyeztem, mert már kaptam így virágot, ami életem legszebb ajándéka volt, az édes kis kezeivel csinált firkarajzai, kézlenyomatai és a pöszén elmondott versei mellett.
2011. jún. 2. 15:24
 22/24 anonim ***** válasza:
menj el szakemberhez, segíteni fog, hidd el!
2011. jún. 2. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Hű,Te szegény!:-(Mielőbb szakemberhez kellene fordulni.Én el sem tudom képzelni hogy mit érezhetsz,nekem is fiam van,de én nagyon vártam őt,most is a legnagyobb "szerelmem",persze az apja mellett:-)12.heti uh-n mutatta meg magát,addig lányra saccoltam,nekem is elég nehéz terhességem volt,császárral született,majd utána 2 héttel meg kellett engem műteni(elzáródott az epevezetékem és kivették emiatt az epehólyagomat)szóval az eleje nem volt egyszerű,de én végtelenségig szeretem a kisfiamat!
2011. jún. 3. 12:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Abszolút megértelek.

HA egyszer sikerül is megszeretnem a gyerekeket, valószínű sok időbe telne nekem is egy fiú gyereket feldolgozni. Én se vagyok odáig értük, valamiért taszítanak.

Vagy orvoshoz fordulsz, vagy örökbe adod, ha lehetséges, hisz ez senkinek nem tesz jót.

2011. jún. 4. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!