Valószinüleg rossz anya vagyok, de nem tudom megszokni, hogy fiam van?
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:27
Az utolsó soraidon még sírtam is... :(((
Szerintem is mindenképpen szakemberhez kell fordulni, mert a gyereked nem tehet semmiről és nagyon számít rád az életben. Addig amíg nem találsz megfelelő szakembert magadnak, addig pedig vegyél erőt magadon és próbáld addig is szeretetben nevelni a fiadat, mert nagyon sok örömet tud szerezni egy fiú is. Igazából mindegy, hogy fiú vagy lány, sok boldogság. Legyél azon mielőbb változzon meg a rossz gondolatod vele szemben és irány egy SZAKEMBER!!!!
Mennyi idős a baba?
Egyik ismerősömnek először fia született. Azt mondta, hogy soha nem törődött bele.. Nem bírta elfogadni. utána született egy lánya.
A múltkor azt mondta nekem, hogy "szeretem én a fiamat is, de a lány... hát ő az én életem, a szemem fénye, meghalnék érte"
Nem tudtam, hogy tényleg hihetek e a fülemnek...:((( A kisfiút nagyon sajnálom, mert ráadásul ő a csaj első házasságából született, a kislány pedig a mostani párjától, tehát mindkát szülő a kislányt isteníti. :(( El sem tudom képzelni, hogy mi lesz ebből később, mikor a gyerek megérzi, hogy mi a helyzet...
Érdekes, mert van sajnos olyan, aki nem szerint szereti a gyerekét.
Nagyanyám is így van vele, csak a lány babákat szereti. Mikor bátyáméknak fiúk született, akkor azt mondta, hogy hát mindegy, ez is fel fog nőni...
amúgy van egy lánya (az anyukám) és van egy fia is, aki 17 évesen lelépett tőle, és kb. 40 évig senki sem tudta hol van. Aztán előkerült, de nem hálálkodni jött.
A mamám viselkedése szörnyű volt, és így elég nehéz is szeretni őt. Rossz érzés, hogy aszerint ítéli meg a saját gyerekét, hogy milyen nemű.
Viszont benne szerintem fel sem merült, hogy ez gond.
Benned viszont felmerült, úgyhogy szerintem is "csak" depressziós vagy. Szakértő segítségére van szükséged. Ne szégyelld magad, hanem keress fel valakit ez ügyben, és még mindent helyre tudsz állítani. A kis kukisod pedig hidd el, mindennél jobb dolog az életedben. Egy remek kis hapsi, akinek sokáig te leszel az ideális nő, neked kell példát mutatni, milyen is a női nem, neked kell szeretned, hogy később ő is szeresse önmagát és a nőket.
Én csak egyet nem értek. Azt mondtad, hogy a terhességed előtt is kislányt szerettél volna, és el sem tudtad volna képzelni, hogy fiad legyen.
Az nem jutott az eszedbe gyerekvállalás előtt, hogy olyan 50% esélyed van rá, hogy fiad fog születni?
Most ezt nem bántásból szeretném mondani, hidd el, de a kicsi érdekében erre gondolhattál volna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!