Istenem, annyira de annyira ciki dolog történt! Veletek volt már ilyen?
nemrég szültem.
babámmal elindultam sétálni hosszabb útra..lehet nem kellett volna--
szóval mikor jöttem hazafelé éreztem hogy csikaródik a hasam és wcéznem kell és már alig bírtam visszatartani és hát a végén nem is tudtam.. egyszerűen nem bírtam összeszorítani a záróizmomat és hát bement a gatyómba..HÁT EZ VAN..
jézusom nagyon kellemetlen volt alig bírtam hazamenni
úgy éreztem hogy átüt a nadrágomon..
otthon azon gondolkodtam hogy vszínű a szülés utóhatása aranyerem is lett jócskán gondolom kitágultam és nem tudtam kellőképp összeszorítani.
ti jártatok már így?.
nagyon szégyellem magam de hát ez van.
nem hittem volna hogy 24 éves nő létemre becsinálok az utcán.......
Én 7-8 hónapos kismama voltam, mikor a nagyobbik gyerkőcel készülődtünk a játszótérre. Kicsit megfájdult a hasam, ezért mondtam a férjemnek, hogy menjen már inkább ő, nekem fájdogál a hasam.
Isteni szerencse, ugyanis kb 10 perccel azután, hogy elmentek, akkora hasmars jött rám a semmiből, hogy még a szobából sem értem ki a WC-re, a WC ajtóban "bement"....pedig akkor és még szülés előtt voltam :-)) Mentségemre legyen mondva, hogy egy három napig tartó fosós-hányós betegség első fejezete volt ez, ami utána végigment az egész családon.
Ha akkor mégis én indulok el a kislányommal, a játszótér közepén tojom össze magam! :-)))
Én vagyok a te embered! :)
Anyáméknál voltunk vendégségben szülés után 3 héttel. Ebéd után felálltam a székről, és működött a gravitáció: mindenféle előzetes inger nélkül beszaladt.
Nem tudtam visszatartani én sem. Csak folyt, csak folyt és én nem akartam elhinni, hogy ez velem történik.
Sírtam és nevettem egyszerre.
Van egy jó hírem: 11 hetes a babám, és azóta nem történt ilyen. Ügyesen vissza tudok tartani bármit :), torna nélkül!
1 hetes volt a babám és álltunk a férjemmel a kiságy mellett és csodáltuk ŐT!Majd ránéztem a férjemre és közöltem,hogy én most be fogok sz@rni!!!
Már nem is tudott mit mondani,mert kint is volt....
Kínomban elkezdtem zokogni....
És csóró emberem hírtelen nem tudta,hogy mit is kellene most mondania vagy csinálnia....
Aztán többször volt majdnem baleset!!!!Kellett vagy 3 hónap mire rendeződött alul minden.
jókat nevettem,köszi...
persze majd 1 év múlva már nevetve meséli a kérdező is.
boldog babázást..
1:27 vagyok.
Nem szóltam semmi rosszat a gátizom tornára. Leírtam, ami velem történt. Szerintem az eddigi hozzászólóknak is egyszeri történet (szerencsére).
Nyilván benne van az is, hogy rendeződnek vissza a hasüregen belüli dolgok ebben az időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!