Annyira félek hogy nem fog menni a bilire szokatás?! De így hogyan is mehetne.
14 hós a lányom.
már pár napja hogy itt a jóidő előkerült a bili
ráültettem és mondtam hogy SsSs pisi van mutogattam oda lentre hogy pisiljen bele minden órában 1 szer ráültettem
de azt hiszem nem nagyon fogja fel felemeli a bilit játszik vele stb..
nagyon erőltetni nem akarom ..igazából a FÉRJEM erőlteti
ugyanis van a családban egy szintén ennyi idős kisfiú
aki már belekakál a bilibe csakhogy ő már 9 hónaposan járni kezdett, a lányom meg csak 1 hónapja indult el önállóan szóval teljesen különböznek.
a férjem azt mondta LUSTA vagyok ..
tegnap fél napot sírtam emiatt és nagyon ideges voltam hogy mi lesz ha nem tudom leszokatni?
szerintem pici még ehhez nem tudatosan pisilne meg kakilna bele..végül is én ismerem a lányomat és még azért nem próbálkozunk ezerrel..
hiába ültetném ott 1 órát is ha állandóan feláll pedig beszélek neki én is ott ülök sőt még a wcre is ráültem és onnan mondogattam hogy " látod anya is pisil "
de hát nem érdekli őt..
most ettől vagyok én LUSTA ÉS ROSSZ anya..???????
jajj kedves válaszoló. gyerekdoki?...
az meg hülye a védőnővel együtt.
ha másnak sikerült 1 évesen elszoknia akkor a mi lányunknak is KÖTELEZŐ..
ezért vagyok kicsit letörve szó szerint mint a bili füle..
Bezzeg anyukák vannak, és szeretnek kamuzni is sokan.
A férfi lételeme a verseny, de meg kell érteni vele, hogy ez nem az, mert itt eltolhatja nagyon egy jó kis komplexussal, amit a gyerekbe ültet.
Ha rád nem hallgat, akkor kérdezze a gyerekorvost.
Ne hagyd magad a gyerek érdekében, mert lesz még ilyen akkor.
21 : 11 es
ez nagyon hasznos volt !
köszi
semmi baj
minden válasz érdekel :)
Hát az én 6 hós fiam is belekakilt már párszor a bilibe, na de ugye nem ő szólt, hanem nyomott szegény, nem volt eredménye, így megpróbáltam pucér fenékkel ilyenkor mikor nyomott rárakni, és oda sikerült.
Lehet hogy az ismerős kisfiú is így van, vagyis nem ő szól, hanem anyuka látja hogy nyom és hajrá. Ez közel nincs a szobatisztasághoz.
Ne eröltesd, max próbálkozz, ismertesd vele.
2,5 éves a lányom, még nem 100 %ig szobatiszta, nem szól mindig, pedig 2 éves kora óta nem hord pelust nappal.
Nem bántásként írom, amit írok, de állj már a sarkadra. A férjednek ne már a rokon kisfiú legyen az etalon, hanem a saját gyereke! Én elküldeném melegebb éghajlatra, az tuti, ha ilyeneket kitalál, meg engem alázna meg, mert nem akarom tönkretenni egy életre a lányomat. Nem érett még rá az a kislány, ezzel csak rontotok a helyzeten, hogy ilyen korán ráerőszakoljátok a dolgot.
Mi lesz ha nem tudod leszoktatni? Semmi. Még bőven ráér. A férjed tán elhagy, mert nem szobatiszta a gyerek, aki mellesleg nem is érett még rá?
köszi szépen
minden válaszadónak igaza van..
pedig még a pelenkát is olcsón veszem
:D
21.40-es rátapintott a lényegre. Ha még nem tud szólni vagy valahogyan jelezni, hogy pisilni vagy kakilni kell, mégis mikor tedd a bilire? Ezt egy 14 hós gyerektől nem lehet elvárni, az meg marhaság, hogy óránként félórát üljön a bilin, hátha véletlenül épp akkor sikerül bele valami.
Majd akkor kezdj el ezzel foglalkozni, ha már a kislányod szól, hogy pisi/kaki.
ezzel tényleg csak ártotok neki!
holnap menj el egy könyvesboltba és vegyél pár baba könyvet, nyomd a férjed kezébe, hogy olvassa el mielőtt okoskodik neked és aláz.
semmi értelme ráültetni óránként és rajta tartani egy órán keresztül! mit érsz vele? semmit! ha sikerül belepisilni te boldog leszel ő meg nem tudja mire vélni!
még nem érzi, hogy jön és visszatartani sem tudja, így még ha sikerül se fogja neked legközelebb mondani, hogy anya hozd gyorsan a bilit, csikar a hasam :)
majd jövő nyáron sikerülni fog! :)
az meg, hogy a másé mit tud... értesd meg a férjeddel, hogy nem jó ez a nézőpont, nem kéne sérült lelkűt csinálni egy kis tökéletes babából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!