Októberben jár le a gyed-em, de kisfiam már a nyáron mehetne bölcsibe. Ha elkezdjük a bölcsit megvonják a gyedet? Tapasztalat?
A mi bölcsinkben meg lehet beszélni a vezetővel, hogy a beszoktatás ideje alatt ne jelentse le a gyereket, így arra az időre, amíg nem dolgozol, járni fog a gyed is.
A szomszéd anyuka meg feketén fog dolgozni, és "elintézte" hogy egyáltalán ne jelentsék, hogy odajár a kicsi, így neki megmarad a gyed is.
úgy tudom akkor vonják meg a gyedet ha elkezdesz dolgozni. de simán lehet, hogy rosszul tudom... ;)
nem is ezért írtam hanem kérdezni szerttem volna, hogy hol van nyáron bölcsi? ahol mi lakunk ott nincs, a héten van vége és szeptemberben lesz újra
Nálunk most nyitott a bölcsi, így nyáron is üzemel, és már lehet vinni a piciket, de a gyedem nem szeretném elveszíteni.
Dolgozni nem mennék csak szeptembertől, ezért nem értettem hogy ha dolgozni megyek, akkor vonják meg a gyedet, vagy akkor is ha a pici megy bölcsibe, de én nem dolgozom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!