A szokatás meddig tart? úgy értem, hogy most kezdtem a babámnak adni narancsnak a levét, mgeg almának a levét egy-egy kanállal. Ezt meddig kell így folytatni a kanalazást, mikor ihat belőle nagyobb adagot, mondjuk cumisüvegből?
Szia
Bocsi,hogy off-olok,de a narancs levét már lehet adni?
Én nem tudom,mert én még nem kezdtem el a hozzátáplálást,de a narancsról még nem olvastam senkinél sem,max az almáról.
2-4-6-8 kanál, így mondta a védőnő nekem.
Naná, hogy másképp csináltam:
Egy új ételből elsőnek csak 1-2 kanál, hogy mit csinál a pocakkal. Másnap több, aztán fél adag, majd egész adag. De nekem jó evő a lányom.
Levet csak eleinte adtam, amikor kezdtünk pár napig, aztán minden újdonságot hígabb formában adtam, de nem lé formában.
Én leveket eleve nem adok cumisüvegből, mert
1.nem iszik csak pohárból, a cumisüveget hetek óta nem fogadja el.
2. csak a vizet hajlandó meginni.
Segítettem?
Minden jót!
OFF-ra:
A citrusféléket én is így tudtam, aztán a gyerekem most 7 hós, 2 hete kapja filézve a mandarint, és szinte az első perctől a narancs ill. mandarinlevet, mert megfogta a kaja a hasát és a dokinénink így tanácsolta, mert ezek székletlazítók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!