Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ihat a Baba olyan...

Mikortól ihat a Baba olyan cumisüvegből, amire szopóka illeszthető? Csak akkor ihat a szopókásból, ha van már foga?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én úgy gondolom sokkal hamarabb is ihat,ugyanis a nővéremnek a védőnő azt mondta,hogy minél hamarabb pohárból itassa.Sőt amikor megszült a kórházban a kisfiát üvegpohárból itatták.Nagyon kevés ideig ivott cumisüvegből.Emlékszem,hogy mindig fogta a kis kezében a szopókás poharát és abból ivott.
2010. jún. 2. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
De tápszert csak nem szopókásból itta? Abból akkor nagyon gyorsan jönne!
2010. jún. 2. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Én abból adom neki a vizet fél éves korától. 7 és fél hónapos, de még nincs foga. A tápszert cumisüvegből kapja.
2010. jún. 2. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Csak a vizet és teát itta abból.

2010. jún. 3. 09:47
 5/6 anonim válasza:

Hmmm :D

Akkor ihat szopókásból ha tud pl nekem 2 lányom nem ismeri a cumis üveget a cumit semmi ilyet minek rá szoktatni a gyereket ha aztán le szoktatod????

Itasd pohárból azt úgy is meg kell tanulnia. nálunk be vállt. A tápszert meg ciciből. :)

2010. jún. 9. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Én lennék a legboldogabb, ha tápszer folyna a ciciből, de nemhogy az nem folyik, hanem szinte semmi!
2010. jún. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!