Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Buta felfogás ez részemről?

Buta felfogás ez részemről?

Figyelt kérdés

csak azért nem akarok mégegy babát, mert

annyira fájt az első szülésem hogy úgy érzem nem

bírnék ki mégegyet

szivem mélyén szeretnék majd kistesót de most még a gondolatától is kiráz a hideg.

14 hónapos a lányom és nagyon borzalmas élmény volt.

mai napig nem hevertem ki.

butaság lenne csak ezért nem szülnöm mégegyszer?.

tapasztalatok?

köszi.

2011. máj. 24. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan gyors, de fájdalmas volt a szülés. Sokáig én is azt gondoltam, hogy soha többet. 2 éves múlt a kisfiam, amikor először gondoltam azt, hogy most már belevágnék és szeretnék újra teherbe esni. Mindenki másképp éli meg, adj magadnak még időt... aztán majd meglátod. Fog ez még változni szerintem.:) Én speciel most meg már amiatt aggódok, hogy nem jött még össze a tesó... pedig lassan egy év telt el. Most már inkább arra gondolok, hogy nem érdekel, hogy mennyire fáj, csak mégegyszer lehessek terhes és átéljem a szülés minden örömét és fájdalmát. Minden jót!
2011. máj. 25. 07:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Epidurál?Ezen nem gondolkodtál?bár nem minden esetben lehet,és csak bizonyos idő után,de én epivel szültem és életem legjobb élménye volt!nekem elkezdett folyni a magzatvizem,de fájásaim nem voltak,kaptam gyógyszert ami elindítja a fájásokat-na és fel is erősíti-nem akartam epidurált,csak ha minden kötél szakad.először kértem nevető gázt-férjemmel jól beszívtunk:)aztán elindultak a fájások és a falat kapartam,akkor szóltam hogy akkor jöjjön csak az a doki aki beadja nekem!megkaptam,minden elmúlt,csak nyomást éreztem a medencém körül néha,beszélgettünk még megvitattuk a gyerek nevét:)aludtam egy kicsit ,bejött a szülésznő ellenőrizni,hogy minden ok,megvizsgált alul,azt mondta jól van,szülünk,nyomtam 3at kint volt a gyerek!:D nincs hátfájásom az epitől,én csak ajánlani tudom!
2011. máj. 25. 08:11
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi mégegyszer a kedves szavakat :)
2011. máj. 25. 15:22
 14/19 A kérdező kommentje:

jah igen..

hát én fájdalomcsillapító nélkül szültem..

szerintem eszük ágában sem volt adni nekem

pedig kértem és mégse...

2011. máj. 25. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fájt, 11 órát vajúdtam és császár lett a vége, 1,5 órás kitolási szakasz után. Ez a legrosszabb, mert végig szenveded az egészet és aztán mégis felvágnak. Pedig az elejétől kezdve drukkoltam, hogy csak ne császár legyen. És az se fájdalommentes, sőt! Utána felkelni, borzalmas volt, és még 2 hétig nem éreztem embernek magam. Ja, nálam az epidurál nem hatott egyáltalán. Sajnos ilyen is van! Az én kicsim 1 hónapos de már másnap szültem volna még egyszer, annyira imádom őt! Biztos nálad is eljön majd ez a pont, amikor így fogod érezni.
2011. máj. 25. 16:11
 16/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen neked is :)
2011. máj. 25. 17:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is ezen a témán gondolkodom mostanában. Nagylányom 10 éves, akkor úgy voltam vele, soha többet, pedig mindennel együtt 4 óra alatt meglett, a kistesó 3 hetes, ő is gyorsan megszületett, 1.5 óra alatt. De most már másnap mondtam, hogy jöhetne a 3. is, pedig ő elég nagy lett, 4 kiló. Nem tudom, mi változott bennem, talán "érettebb lettem", akkor 18 voltam, most 28. A szülésre meg nagyon gondoltam, majdcsak lesz valahogy alapon, de jó vége lett. De tudod, ha mindenki a szülésen aggódna, akkor nem sok gyerek lenne... Belevágtam én is, aztán majdcsak lezajlik valahogy....
2011. máj. 25. 17:45
 18/19 anonim ***** válasza:
űUtolsó vagyok, javítok: nem nagyon gondoltam
2011. máj. 25. 17:46
 19/19 A kérdező kommentje:

nekem 5 óra alatt lett meg lett vákummal

meg sajnos belekakált a vízbe és fertőzése lett

brutális fájásaim voltak

szóval....húúúúúú

2011. máj. 25. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!