Buta felfogás ez részemről?
csak azért nem akarok mégegy babát, mert
annyira fájt az első szülésem hogy úgy érzem nem
bírnék ki mégegyet
szivem mélyén szeretnék majd kistesót de most még a gondolatától is kiráz a hideg.
14 hónapos a lányom és nagyon borzalmas élmény volt.
mai napig nem hevertem ki.
butaság lenne csak ezért nem szülnöm mégegyszer?.
tapasztalatok?
köszi.
ezzel is úgy vagyok hogy
egyik percben legszívesebben azonnal teherbe esnék.
másik perben pedig megszólalok hogy :
hülye vagy ? nehogy már terhes legyél gondolj a szülésre..
szóval bennem van a kisördög ..
szia
hát ez még nem jutott eszembe
az első szülésemnél is majdnem császár lett a vége de aztán mégse..
pont volt erről egy kérdés a minap hogyha van fogadott dokim akkor megkérhetem e hogy császározzon inkább..
de sok mindneki azt írta hogy nem végeznek csak indokolt esetben nem kívánságműsor ez ugye...
a babának is az a jó ha természetesen születik meg és nem kikapják hipp hopp 5 perc alatt...
csak egyszerűen annyira félek a fájásoktól hogy nem tudom akarok- e mégegy babát..
de hát a császár se jobb biztos az is fáj kegyetlenül..
óóó ne aggódj, ez egyik napról a másikra változhat:)nekem 5 hónapos volt a babám, mikor hallani sem akartam még kistesóról, pedig nem is volt durva a szülésem, 7 óra alatt lement.Meg is voltam magamtól ijedve, hogy miért gondolkozok így, hiszen mindig is sok gyereket akartunk.Aztán most már belevágnék,7 hónapos most fiam:)Látod, nem telt el sok idő:)
A szüléssel meg úgy vagyok, hogy túl kell lenni rajta és kész:)
Ha a szíved mélyén tudod, hogy még szeretnél babát, akkor el fog jönni az ideje!És akkor nem fogsz a szülés miatt görcsölni:)Ne izgulj ezen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!