Valóban felelőtlenség volt a részemről, hogy kértem/engedtem egy vizsgálatot?
Ismerek olyat, aki éveken át nem ismerte el, hogy a gyereknek baja lehet, nem engedte a vizsgálatot, mert jajj szegény gyerek..na most meg lehet nézni pár év múltán. szegény gyerek! És persze az orvosok a bunkók, mert eddig nem jöttek rá...
Te egy felelősségteljes anya vagy hidd el!!Mi lett volna ha hiszel az első diagnózissal. Fél év alatt teljesen tönkrementek volna a kis belei..hát akkor már inkább egy kellemetlen vizsgálat!
15.27 = nagyon jót írtál, jót nevettem.
Egyébként meg: most ugye nem komoly ez a kérdés? Nem kérdés, hogy jól tetted. Ugyanis, te mint anya, sejtetted a tünetek alapján, hogy dehogy gyógyult meg a gyerek. Csupán szeretted volna, ha ezt ,,tudományosan" is igazolják, és a doktornő (az az okos) is látja, hogy nem gyógyult a gyerek. Egyébként meg ha otthon lesz rosszul, mert olyan kaját adsz, ami nem jó neki, akkor meg mi van? Majd a szomszédasszony hívja a mentőket, és izgulja magát halálra? Sz...d le. Máskor ne oszd meg vele a problémáidat. Korlátolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!