Felelőtlenség, hogy nem kértem teljes kivízsgálást? Napi egyszeri láz veszélyes lehet, ha egyébként erős, jókedvű? Elég ha hétfőn megyünk be a kórházba? Hétvégén úgysem csinálnának semmit. Nem?
Neharagudj, de te vagy az orvos, vagy a doki? Inkább menjen be feleslegesen minthogy baj legyen,nem?
Csak egy egyszerű példa: Én asztmás vagyok 4 éves koromtól. Gyakran voltam kórházban és én sosem éreztem magam olyan rosszul magam szerint minthogy be kelljen menni. De ha anyum nem visz be akkor, és később, akkor ma nem itt pötyögnék neked!
Szia!
Bementek?
Helyedbe inkább feleslegesen,de elmennék a kórházba a gyermekkel.
Jobbulást!
ne idegeskedj,vigyázz magatokra!
Ez hülyeség, gyerekosztályról beszélsz.
Miért ne csinálnának semmit? Ezt honnan veszed?
Fehérváron, mi szombat este vittük be a gyereket és azonnal intenzív osztályra vitték és hívták a szakorvost!,mert kiderült, hogy cukorbeteg. És éjjel tizenegykor jött a nővér, hogy érdeklődőtt a diabetológus, mert ő akkor nem volt ügyeletes.
Illetve hat éjjel viszem be, az az első hívják telefonon a diabetológust, tájékoztatják, hogy bent vagyunk, és reggel 7-kor is, ha kérdezem, hogy adjam e az inzulint a nővér már tárcsázza is a diabetólogust, kérdezi és mondja mit csináljunk.
Úgyhogy a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat komolyan veszik legalábbis nálunk és van orvos és telefonon meg értekeznek a szakorvossal és ugyanolyan ellátást kap, mint hétköznap.
De volt olyan beküldött a gyerekorvos és a kórházban elküldtek bennünket, az is igaz. De vidd be inkább.
Ez a hétvégén nem csinálnak semmit, csak az olyan osztályokra igaz, ahol nem sürgős az ellátás.De egyébként a gyerekosztály teljes kapacitással működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!