Önzőség a részemről egy ilyen helyzetben?
Nem a pénz miatt aggódok. Nem azt mondom, hogy gazdagok vagyunk, de azért meg van mindenünk. Szerencsére nincs semmi hitelünk, a párom dolgozik.
Igazából a pszichés része érdekelne. Szívesen babáznék itthon. Úgy érzem, hogy amennyi időt itthon "ültem"/ülök, azt hasznosabb dolgokra is fordíthattam volna. Pl. babázás.
Ugye ez így nem túl jó?
Egyrészt értelek, mert a várandósság, kisbaba értelmet, örömet vinne az életedbe, lekötne, több lenne a napi teendőd. Hasznosnak éreznéd magad, ami nagyon fontos egy embernél.
Sajnos, pénzben egyáltalán nem járnál jól, ha nem volt munkaviszonyod, akkor csak gyes+ csp járna, az meg kb. az éhenhaláshoz elég.
Ingyenélő az, aki csak megszüli a gyereket, de aztán tesz rá, az utána járó kedvezményekért, pénzért meg sír mint a fürdős k...
Keresek folyamatosan. A 2 pecsét helyett 12-őt viszek a munkaügyibe és még csak bele se néznek.
Én az időt sajnálom amit itthon töltök "feleslegesen".
Ó, nagyon köszönöm, hogy bíztattok!!!!
Nagyon sokat jelent nekem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!