Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal szeretnék összeköltözni, de mindez munkahelyváltoztatást igényelne a részemről. Mit tegyek ebben a helyzetben?
21 éves lány vagyok. Fél éve dolgozok egy olyan cégnél, amivel költözni kell országszerte. Ez általában a munkától függ, hogy mennyi időre, jelenleg fél éve vagyok 130 km távolságban az ismert környezetemtől, a barátaimtól, a páromtól és a családtól is. Most 1 hónapon belül úgy néz ki, hogy visszaköltözünk az "ismert környezetem" közelébe. Így a családomtól se leszek túl messze, viszont a páromtól 50km-re kellene dolgoznom, akivel mostanában beszélgettünk, hogy jó lenne, ha odaköltöznék hozzá.
Én is nagyon szeretném, de akkor munkahelyet kell változtatnom. Tisztában vagyok azzal, hogy a költözéses munka/élet számomra hosszú távon nem működik, ezért még lehet, hogy jobb is lenne már most ezt megszakítani.
A párommal 3-4 hónapja vagyunk együtt.
Mit tennél a helyemben?
csak a szívedre ne hallgass!
elöbb nézd meg tudnál-e ott dolgozni, kapnál-e elég pénzt. Nézd meg mi lenne, ha nem jönne össze az együttélés. Lenne hova menned? Tudnál onnan menni dolgozni?
Ha stabil a kapcsolat, akkor még egy ideig ki fogja bírni a távolságot. De ha nem stabil és te beleugrasz, akkor azzal könnyen tönkrevághatod a megélhetésedet.
Akinek van munkája az becsülje meg. Ne tedd kockára!
hideg fejjel mérlegeld a lehetőségeidet. Az elmúlt szerelem sem fedelet a fejed fölé, sem ételt a gyomrodba nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!