Önzőség a részemről egy ilyen helyzetben?
:) Csak csodálkoztam...
Na mindegy, kedves kérdező, én a helyedben bele vágnék a bab projektbe. A GYES alatt meg esetleg főiskola, vagy valami tanfolyam - hátha nagyobb esélyed lenne utána a munkára. :)
:D Köszi nektek!
Akkor nem néz ingyenélőnek senki?
Már csak magamat kell meggyőznöm erről!
ööö nem akarok kötekedni de ezt a babaügyet nem a férjeddel kellene megbeszélned?
szerintem ö a legkompetensebb ebben az ügyben
De! :D Már beszéltünk erről.
Ő szeretné. Csak én érzem ilyen kettősnek a dolgot. Egyrészt imádnám és már nagyon várnám, másrészt pedig nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy ő csak egy menekülőút lenne. És ettől szörnyen érzem magam és utálom is magam.
Meg az is közrejátszik, hogy állandóan ez megy e tv-ből, rádióból: hogy csak szülik a gyereket, nem dolgoznak stb.
Tudom hogy ezeket kikre értik, de egy kicsit magamra veszem én is, hisz már egy éve vagyok itthon.
szia ,
abszolút megértelek,én is munkanélkül vagyok,annyi különbséggel,hogy már van gyerekem,2 éves.sajnos a gyest megvonták,a drága apja jóvoltából,aki elvitte magához és nem akarja visszaadni,így nekem más választásom nincs,el kell mennem dolgozni.
csak sajnos úgy van ahogy írod,iszonyú nehéz állást találni,nekem ráadásul ez létfontosságú lenne a gyerek miatt.
én is beadtam rengeteg helyre a jelentkezésem,de még eddig semmi.
nagyon durva,az biztos.
ha úgy érzed,hogy készen állsz a babára,akkor szerintem ne gondolkodj.pont a legjobb korban vagy és ha a párod maximálisan támogat,akkor mindent meg fogtok tudni oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!