Önzőség a részemről egy ilyen helyzetben?
Igen ez a munkahely nehéz téma. Mert ha azt mondanám, hogy csak keresek egyet és már fel is vesznek, akkor ez meg sem fordulna a fejemben (vagyis megfordulna csak néhány hónap múlva).
De sajnos ez a közel 1 év eléggé kiábrándított.
Most abban a fázisban vagyunk, hogy szeretnénk már egy babát. A párom 30 éves én pedig 26, úgyhogy ideális a korunk is.
Én is 26 voltam amikor terhes lettem és 27 amikor született a lányunk. :)
A munkahelykérdés kényes téma, meg pont most olvastam itt egy kérdésnél(remélem nem igaz), hogy aki terhes, táppénzen van, vagy gyeden/gyesen, bármikor elküldhető. :(
OFF megint
"Persze nem könnyű találni, de csak van egy munkahely"
Te hol élsz és mit dolgozol, hogy így látod a helyzetet? Csak mert itt, ahol én élek, semmi nincs. A múltkor egy óvodai dajka pályázatra 43!!! önéletrajz érkezett (eddig és még van hátra egy hónap a határidőből) ennek a nagy részét diplomások adták be. Dajkának már 8 általánossal és egy OKJ-s végzettséggel el lehet menni. Volt gyógypedagógus, óvónő, tanítónő végzettségű is köztük...
Amúgy meg tényleg jó akinek mindig van egy munkahely.
Én egy 25 ezres városban lakok, de semmi. Pedig már a létező összes intézményhez beadtam+árufeltöltőnek stb. De még csak visszajelzést sem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!