Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Önzőség a részemről egy ilyen...

Önzőség a részemről egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Már majd1 1 éve vagyok munkanélküli és arra gondoltam itt lenne az ideje babát vállalni. Nagyon szeretném, de ugyanakkor egy picit úgy érzem ez egyfajta menekülés. nagyon sok helyen próbálkoztam már és semmi kilátás. Hasznosabbnak is érezném magam, így nagyon rossz. Mindig az ingyenélők jutnak az eszembe, hisz én is az vagyok de mégsem. Értetek engem?
2011. júl. 24. 13:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%
Persze nem könnyű találni, de csak van egy munkahely, no de ha nagyon szeretnétek babát, akkor vágjatok bele. Mielőbbi babázást!
2011. júl. 24. 13:41
 12/31 A kérdező kommentje:

Igen ez a munkahely nehéz téma. Mert ha azt mondanám, hogy csak keresek egyet és már fel is vesznek, akkor ez meg sem fordulna a fejemben (vagyis megfordulna csak néhány hónap múlva).

De sajnos ez a közel 1 év eléggé kiábrándított.

Most abban a fázisban vagyunk, hogy szeretnénk már egy babát. A párom 30 éves én pedig 26, úgyhogy ideális a korunk is.

2011. júl. 24. 13:42
 13/31 anonim ***** válasza:

Én is 26 voltam amikor terhes lettem és 27 amikor született a lányunk. :)

A munkahelykérdés kényes téma, meg pont most olvastam itt egy kérdésnél(remélem nem igaz), hogy aki terhes, táppénzen van, vagy gyeden/gyesen, bármikor elküldhető. :(

2011. júl. 24. 13:47
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

OFF megint

"Persze nem könnyű találni, de csak van egy munkahely"

Te hol élsz és mit dolgozol, hogy így látod a helyzetet? Csak mert itt, ahol én élek, semmi nincs. A múltkor egy óvodai dajka pályázatra 43!!! önéletrajz érkezett (eddig és még van hátra egy hónap a határidőből) ennek a nagy részét diplomások adták be. Dajkának már 8 általánossal és egy OKJ-s végzettséggel el lehet menni. Volt gyógypedagógus, óvónő, tanítónő végzettségű is köztük...

2011. júl. 24. 13:47
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy neked hol dolgozom?! Én így látom, és kész, pedig vidéken lakunk.
2011. júl. 24. 13:49
 16/31 anonim ***** válasza:
Miért vagy bunkó? Egy egyszerű, normálisan feltett kérdés volt. Sajnálom, hogy nem vagyunk azonos értelmi színvonalon...
2011. júl. 24. 13:51
 17/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te írtál bunkón, és a kérdés nem rólam szól, nem szeretném leírni hol dolgozom, ennyi!
2011. júl. 24. 13:53
 18/31 anonim ***** válasza:
Mi volt bunkó abban amit írtam????
2011. júl. 24. 13:54
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Még egyszer végigolvastam a válaszaidat, tényleg semmi bunkóság nincs benne, ne haragudj, bocsánat, csak kicsit fáradt vagyok.
2011. júl. 24. 13:57
 20/31 A kérdező kommentje:

Amúgy meg tényleg jó akinek mindig van egy munkahely.

Én egy 25 ezres városban lakok, de semmi. Pedig már a létező összes intézményhez beadtam+árufeltöltőnek stb. De még csak visszajelzést sem kaptam.

2011. júl. 24. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!