Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elolvasnátok? Nem birom h...

Elolvasnátok? Nem birom h átirni a kérdést?

Figyelt kérdés

Milyen babakocsitok van, az utazást hogy birjátok megoldani? Milyen élményekkel (jó/rossz) "gazdagodtatok" az utazásaitok során?

ELköltöztünk egy kis faluba, és csak volán busz van, amivel be tudunk járni városba. Hát ma volt az eslő egyedüli utunk (apa nélkül). Mit ne mondjak borzasztó volt! A jegyet csak ugy tudtam megvenni ha ott hagytam a gyereket a kettes ajtóba, csuklóssal jöttünk haza, sehol máshol nem volt hely csak a csukló részbe...senki tőlünk el nem fért! A fel és le szállás jó lenne ha mindig alacsony padlós jönne de nem mindig jár az! Szóval borzasztó...Ti hogy birjátok megoldani? Hova álltok/ültök? Milyen babakocsitok van? Jó lenne a hordozó kendő is, de már nem birom a 9 kilóját cipelni, arról nem is beszélve hogy nagyon meleg van...

2011. máj. 24. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindig a hátsó ajtó szálltam fel,a megállóban mindig megkértem valakit,ha nem gond vegye meg a jegyem.Én nekem nem volt gond a buszozás.Amíg nem sport babakocsival jártunk,addig mindig az alacsony padossal mentem,ahhoz igazítottam mindent.Fel volt írva mikor megy.
2011. máj. 24. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
A könnyű esernyőkocsi talán jó megoldás, de egyszerűbb és lehet, hogy olcsóbb is, ha veszel egy csatos háti hordozót. Nekünk nincs autónk, 2 hónapos kora óta tömegközlekedem a kisfiammal, most 13 hónapos, több mint 10 kiló, de nagyon jól eloszlik a hordozóban a súlya, alig érzem, pedig én aztán tényleg nem vagyok erős. Sokkal praktikusabb, mint a babakocsi.
2011. máj. 24. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is a csatos háti hordozó mellett teszem le a voksomat.

Nézz körül ezek között: [link] (Nekünk Magyarindánk van.) Első ránézésre olyan, mint a kenguru, de köze sincs hozzá. Nem beleteszed a gyereket, hanem hozzád simul benne, és térdhajlattól térdhajlatig megtámasztja a lábát, a popsiját. Nem az ülepén ül, mint egy kenguruban.

És hogy miért jó? Hát mert csípőre is terhel, nem csak vállra, mint a kendő, nagyon kényelmes a széles, párnázott pántok miatt, és extra gyors le-fel venni. Én a 10,5 kg-os fiamat viszem ebben napi rendszerességgel, mert autónk nincs, babakocsival meg szinte lehetetlen közlekedni. Ebben simán elvan a hátamon, meg sem érzem a súlyát. Ha felszállunk a buszra, akkor választhatok, hogy leveszem és az ölemben üldögél, vagy a hátamon marad marad és onnan nézelődik.

Ha sok a cucc, ami nem fér el egy válltáskában, annak érdemes venni egy banyatankot. Az mégis kevesebb helyet foglal, mint egy babakocsi. :)

Hát mi így oldjuk meg.

2011. máj. 24. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Olyan jól tudják osztani az észt olyanok, akiknek nem kell buszozni, mert van autó.

Nos. Én úgy csinálom, hogy vettünk egy esernyő kocsit, a nagy helyett. Ez aránylag könnyebb. Felszállok a második ajtónál a buszra és előre megyek jegyet venni. Ez szerintem még mindig jobb, minthogy lent hagyom a babát, amíg jegyet veszek. Szerencsére nálunk normálisak a sofőrök. Megvárják amíg visszaérek a kocsihoz.

2011. máj. 24. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!