ma leraktam 5 percre mert kénytelen voltam.nagyon jól érezte magát.csak tudom,h azzal fognak jönni az anyósék h hátra esik és beveri a fejét.már a járókában is koppant párszor,de az nem volt baj.érveket ötleteket várok.
ja 7 hónapos a babóm
2011. máj. 24. 09:46
1/10 anonim válasza:
Az én lányom 3 hónapos, de kb. 1 hónapos kora óta rendszeresen a szőnyegen van. Próbál megfordulni, olyankor koppan rendesen. Persze nem fáj neki, mert szőnyeg, plusz babatakaró, plusz játszó szőnyeg van alatta. De ez van, valahogy meg kell tanulnia. A kiságy már kicsi neki, abban nem tud úgy forgolódni. Szerintem ne anyósékkal foglalkozz. A babád nagyon fogja értékelni, ha lent lehet, onnan indul majd felfedező útra. Szóval kell neki, nem lehet mindig a járókában. Ha a közelben vagy, és tudsz rá figyelni, akkor tedd le nyugodtan.
2011. máj. 24. 09:50
2/10 anonim válasza:
van egy jó nagy játszószőnyege azon van sokszor (1,5*1,5 m)
úgy 3-3.5 hónapos kora óta arról nehezen esik le .-))))
max lemászik
soha nem volt járókánk inkább elpakoltam a törékenyt
a szőnyeget én varrtam a teteje színes közepén van egy réteg vatelin és az alja sima fehér
2011. máj. 24. 09:54
3/10 anonim válasza:
2 hónapos kora óta a földön van.Most még kicsi, 4 hónapos, egy duplán rétegesen hajtott pléden játszik a játszóállvánnyal meg mindenféle kütyüvel. Ha elkezd mászni akkor van járóka, ha meg mellette vagyok, akkor figyelek, ha ülve játszik majd, az óriási szoptatóspárnát kiflibe köré hajtom és ha borul, akkor arra esik
2011. máj. 24. 10:02
4/10 anonim válasza:
Már most letenném(4hónapos), csak a nagy a bébitaxival rajta keresztül közlekedne...
Egyenlőre marad a kiságyban, ha már elég gyorsan tud menekülni, jöhet a földre.
A koppanás pedig a gyerekek sajátja. Amikor ülni tanulnak, ajjaj, aztán amikor állni, végül amikor járni/futni.
Nyugodtan tedd le, hadd fedezze fel a világát.
2011. máj. 24. 10:14
5/10 anonim válasza:
újszülött kora óta. (igaz, a szőnyeg alatt van szivacs réteg, így puhább is, meg melegebb is).
amíg sokszor esett, a háta mögé tettem párnákat, hogy azon landoljon. sosem lett nagy koppanás.
jó megoldás lehet ilyen szempontból a habtapi szőnyeg is.
2011. máj. 24. 10:16
6/10 anonim válasza:
Níugodtan tedd le,hisz itt tudja elsajátitani azokat a mozdulatokat amivel haladni is tud.
Én inkább földön játszoszönyegen hagytam a kisfiam nézelödni mint ágyon,ahonnan esetleg legurulhat.
2011. máj. 24. 10:29
7/10 anonim válasza:
Az én kislányom is 4 hónapos kora óta van a földön, akkor kezdett el forgolódni és az ágyon már nem volt biztonságos, a gyerekágyban pedig sokkal nagyobbakat koppant a feje, mint a földön.
2011. máj. 24. 11:37
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Anyósoddal pedig ne foglalkozz. Az én anyósom két hétig nem tudta feldolgozni, hogy hogy lehet egy gyereket a földre tenni. Gondolom az ő idejükben ez nem volt szokás, mert egyre többször kiderül számomra, hogy a párom (az ő fia) nagyon sokat volt a gyerekágyban. Ja és 3,5 hónapos volt a lányom, amikor neurólógusnál jártunk (korához képest nagy volt a kutacsa) és ő kifejezetten tanácsolta, hogy minél nagyobb tér kell a ygereknek, ha megtehetjük, mert így fejlődik megfelelően.
2011. máj. 24. 11:40
9/10 anonim válasza:
Szintén kb. 2 hónapos kora körül tettem le először a földön habtapira, játszószőnyegre kisfiamat. Addig a nappaliban volt a kanapén, majd egy alkalommal, amíg kimentem wc-re, lefordult az ágyról. A mai napig nem tudjuk, hogy csinálta, mert a 170 széles ágy belsején volt, szóval azt a távot vagy végig kellett kúsznia, vagy végiggurulnia, de tény, hogy a szőnyegen koppant. Na onnantól kezdve nem raktam az ágyra, hanem hagytam, hogy a földön legyen, fel tudja fedezni a világot. Nagy csavargó volt mindig, 5 hónaposan már kúszva bejárta az egész lakást. :)
2011. máj. 24. 13:22
10/10 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam,h rakok a szőnyeg alá valamit pl:azt a kitekerhető szivacsot amit a strandra szoktak vinni.sajnos nem olyan könnyű nem foglalkozni az anyóssal,mert együt élünk.majd meglátom.köszönöm mindenkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!