Hol engeditek mászni a babátokat? Leterítettem neki egy paplant és ha lemászik visszateszem. Engedjem a szőnyegre ill. kőre is? Félek, hogy megfázik? Ti hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 11:56
1/8 anonim válasza:
Miért ne engednéd??? Úgysem fogod tudni mindig vissza tenni oda, ahol neked jó. egyre nagyobb, egyre kíváncsibb, egyre több mindent szeretne felfedezni. hagy menjen, csak figyeld őt, nehogy valami "rosszat" tegyen :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem engedd mászkálni,igaz jobban kell rá figyelni,de nem ülhet a paplanon egész nap!
Én a kőre raktam egy rongyszőnyeget,és soha nem fázott meg.
3/8 anonim válasza:
Szia! Én mindenhol engedtem mászni. A kövön ne hagyd sokáig.de hadd fedezze fel a világot:))
4/8 anonim válasza:
Legyen rajta megfelelő ruha, zokni. Ne legyen huzat. Ha mászik, akkor aligha fázik meg. Ücsörgéshez persze jobb a paplan. Én hat hónapos koráig a lányomat nem nagyon engedtem el, csak a szobájában (parketta), mert nálunk macska volt. Utána viszont egyre inkább, a játszótéren is mászkált már az első őszén. Ő tavaszi baba, tehát 1 évesen megint mentünk a játszótérre és már nem volt megállás se a homokozóban, se akörül.
5/8 anonim válasza:
Hagyd. Úgyse tudsz mindíg mellette ülni és elfoglalni. Hadd fedezze fel a birodalmát.
6/8 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek,nem a saját kényelmemből nem engedem,csupán őt féltem.
2009. jún. 15. 12:02
7/8 anonim válasza:
Az enyém is mindenhol mászik még a teraszon is, jó koszos lesz de mos a mosógép ő meg borzasztó vidám.
8/8 anonim válasza:
Nem értjük félre, szeretjük túl aggódni a dolgokat. Én is először a paplanra tettem, de rájöttem felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!