Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sírhat a babám, amikor...

Miért sírhat a babám, amikor visszateszem a kiságyba?

Figyelt kérdés
Etetés, büfiztés és pelenkázás után amikor visszateszem a kiságyba, mindig elkezd sírni.Éhes elvileg nem lehet, mert a cicin alszik el, annyiszor felkeltem, míg a végén már nem nyitja ki a száját, gondolom nem kér enni...Ha megint cicire teszem, fél perc után bealszik megint, ugyhogy már ezzel nem próbálkozok.Az létezhet, hogy nem jól büfiztetem, vagy nem elég ideig? Ma éjszaka már cumit adtam neki, pedig nem szeretném rászoktatni, de azzal csendben maradt...Vajon csak a cumi kellhet neki?Aki már tapasztalt anyuka, és tud segíteni,kérem adjon valami tanácsot.Köszönöm!
2010. márc. 9. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora a babád? Lehet, hogy nagy a szopási ingere, ezért lenne neki jó a cumi. A másik lehetőség, hogy csupán azért sír, mert a közelségedre vágyik.. sok baba az anyukája mellkasán alszik el legszívesebben..Nem csoda! 9 hónapon keresztül minden rezdülésedet érezte, most meg egyedül van egy kemény, hatalmas ágyban....
2010. márc. 9. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Ha a cumira megnyugszik, add neki nyugodtan, ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen cumifüggő lesz.

Kisfiam pl. csak elalváshoz szívja a cumit kb. 2-3 percig, aztán jó nagy slunggal kiköpi. Mostanában már a hüvelykujját is megtalálta, de az is csak pár percig érdekli, utána minden nélkül alszik simán. De azt a hibát ne kövesd el, hogy a mellbimbódon alszik el, mert így neked is csak rossz lesz, mert felázhat, utána berepedezik, begyullad, stb. (B)

2010. márc. 9. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak a közeledben akar lenni. Nálunk ugyanez volt. Cicin,mellettem,ölben aludt,mihelyst leért a feneke a kiságyba felébredt és orditott. Egyszerüen nem lehetett betenni. Ez még mindig tart,8 hónapos!
2010. márc. 9. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
ha acumival elalszik, nincs ügy :) attól nem elsz "cumifüggő", ha elalváshoz ahsználjátok...ha már nagyobb lesz, és felfogja, le lehet róla szoktatni különösebb lelki törés nélkül :)
2010. márc. 9. 09:11
 5/6 A kérdező kommentje:
2 hetes a babám.Eddig nem voltak ilyen problémák, ez 3 napja kezdődött.Szóval azt mondjátok,jöhet a cumi:)Inkább azt adom neki, mint a cicit, vagy minthogy sírjon.Nagyon köszönöm a segítségeteket!
2010. márc. 9. 09:15
 6/6 anonim ***** válasza:
szia, az én babám kb. 1-2 hós korától nem volt hajlandó a kiságyban aludni. ordított, ha betettem, addig elfogadta. azóta együtt alsznuk, nindenkinekjobb volt így. 14.5 hós.
2010. márc. 9. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!