Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül mered hagyni a gyereked?

Egyedül mered hagyni a gyereked?

Figyelt kérdés
mondjuk mig elmensz a boltba kb. 10-15 percig?
2011. máj. 23. 10:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
39%
A Babák témakörében tetted fel a kérdést ami riasztó.
2011. máj. 26. 13:23
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyszer mikor aludt (pár hónaposan), leszaladtam a kocsihoz a ház elé (negyedikről). Hármasával szedtem a fokokat, és úgy rohantam, mint soha. Kb. 3 perc volt az egész, de a frász kerülgetett, pedig a kisányban békésen aludt.
2011. máj. 26. 13:39
 33/35 anonim ***** válasza:
10-15 percre csak a 11 évest merem itthon hagyni, mert ő nagyon nyugodt volt már pici korában is, soha nem tesz kiszámíthatatlan dolgokat. A 8 éves már teljesen más, ő nem ül meg egy mese mellett, benne nem igazán bízom meg ilyen téren. A 2 és fél évesről meg ne is beszéljünk: minden lépését figyelnem kell, mert rettentő eleven gyerek, olyanokat is képes kipróbálni, amire álmomban sem gondolok. Babakorukban sem hagytam magukra őket felügyelet nélkül. Féltem attól, hogy visszabukott ételtől megfulladnak, felébrednek és nem vagyok ott, netán bemegy valaki a lakásba:(
2011. máj. 26. 14:11
 34/35 anonim ***** válasza:
Az elmensz szó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében használatos szó, jelentése: elmész.
2011. máj. 26. 14:16
 35/35 anonim ***** válasza:
NEM! !
2011. máj. 26. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!