8 éves a nagyobbik fiam megbízható komoly ügyes, mégse merném egyedül hagyni.
2011. máj. 26. 10:54
22/35 anonim válasza:
Mennyi idős a gyereked???Attól függ.Az én fiam 17 hónapos de még ha alszik is,akkor sem szaladok el a boltba,ami a következő házban van.
2011. máj. 26. 11:04
23/35 anonim válasza:
Itthon nem hagyom őket (a nagyobbom még nincs hároméves, a kicsi 10 hós) de a nagyobb már kimehet az udvarra egyedül is, illetve simán benn hagyom őket, ha nekem kell kiszaladnom - télen tenni a tűzre (vegyestüzelésű kazán), vagy havat sepreni, vagy csengetnek, vagy söprögetek, stb. De ilyenkor a kicsi mindig a járókában játszik addig, vagy a kiságyában alszik. Szabadlábon nem hagyom mindkettőt, mert hancúroznak és megüthetik egymást. Amúgy jó gyerekek, na meg a veszélyes dolgok (pl. konyha) babaráccsal le van védve.
2011. máj. 26. 11:08
24/35 anonim válasza:
21 hónapos a fiam.nem hagyom egyedül a lakásban.nem csak attól kell félni,hogy neki baja esik,vagy megijed,mert nem talál,hanem mi van,ha egy őrült elüt,és kómába kerülök,és senki nem tudja,hogy egyedül van a lakásban?mire az apja hazaért este hatkor,addigra lehet meg is hal,mert idegrohamot kap vagy valami.szóval nagyon veszélyes,nem szabad egyedül hagyni.Én még akkor is izgulok,amikor két perc alatt lezuhanyozok,pedig a fürdőben van velem.
2011. máj. 26. 11:33
25/35 anonim válasza:
36 hónapos, max gyors zuhi vagy wc, addig is légzésfigyelő és kiságyban van.
2011. máj. 26. 12:04
26/35 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem 36 hanem 3
2011. máj. 26. 12:05
27/35 anonim válasza:
Hát mivel a babák témakörben tetted fel a kérdést,a válaszom NEM! Ahogy remélem rajtam kivül minfdenki másnak is. Nagyobb gyereket már magára hagynék 15 percre,ha megbizható,de ez nem tudom hány éves kortól lenne,talán 8?
2011. máj. 26. 12:09
28/35 anonim válasza:
6 hónapos lányomat soha nem hagyom egyedül, ha kint vagyok a konyhában akkor is a kiságyában van, még a mi ágyunkon sem hagyom ott felügyelet nélkül. Azt szoktam mondani, hogy az ördög soha nem alszik.
Bármikor történhet egy olyan helyzet, hogy ott kell lennem. Ugyan ez igaz, a lakás kulccsal is ha párom elmenj, anyuék nálunk vannak és ők lemennek a boltba vagy én mindig annál hagyom a kulcsomat ami éppen otthon van mert akkor is előfordulhat, hogy rögtön ki kell menni a lakásból.
Bár néha eszembe jut amikor sokat alszik de nem merem megcsinálni.
2011. máj. 26. 12:16
29/35 anonim válasza:
Igen. Elég nagy hozzá.
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 24%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-23 10:42
Ez voltam én. A témakört nem is néztem.Amíg kicsik voltak, nem voltak egyedül egy pillanatig sem. De most 10, és 12 évesen nincs bajuk, ha kicsit egyedül is vannak. Persze nem napokra, és ott van a telefon is kéznél. De vannak egyedül is.
2011. máj. 26. 12:55
30/35 anonim válasza:
1 éves múlt,soha nem hagytam 1 percre sem magára!
Neharagudj nem kekeckedni akarok de milyen szó az,hogy "elmensz"????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!