Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakorlott tesz-veszes-vaterás...

Gyakorlott tesz-veszes-vaterás anyukák, ez hogy van?

Figyelt kérdés
ha megvettem valamit,15ezer ft.Úgy irta az eladó,hogy Standard postai csomagként előre utalás után,akkor ez azt jelenti,hogy előbb elutalom a pénzt,és utána küldi?És mi arra a garancia hogy miután elutaltam,meg is kapom?Nem szeretnék ráfázni,azért 15 ezer ft+postaköltség.....Mert még az sincs ott hogy ajánlottan.Azt kérhetem tőle igy,hogy az nem volt odairva?És ha úgy küldi,akkor ha nem kapnám meg utalás után,azzal bizonyithatom ugye hogy én fizettem?Vagy az ajánlott,az csak az eladó érdeke,én azzal semmit nem tudok bizonyitani?
2011. máj. 20. 20:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Teszveszen ez így van. Senki nem küldi utánvéttel, mert mi a biztosíték, hogy tényleg átveszed?

Én évek óta vásárolok így, olyan még nem volt, hogy valaki ne küldte volna el a csomagot. Úgy viszont jártam már gyerekruhával, hogy állítólag jó állapotú nadrág ment egyből portörlőnek. Persze kinek mi a jó állapotú. Én azóta ruhát nem vásárolok ott, azt jobb látni, marad a bababörze.

2011. máj. 20. 21:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Atyám,Te nagyon bizalmatlan vagy!Én is évek óta Tesz-veszezek,több száz értékelésem van,de hála az égnek eddig nem ért negatív élmény,mint ahogy az én vevőimet se(részemről).Szerintem ez nem Neked való,mert itt alapból szükség van a bizalomra!
2011. máj. 20. 23:49
 23/23 A kérdező kommentje:
köszi...
2011. máj. 21. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!