Bátorítanál? 15 hetes a kisfiam. Csak egy pár jó szóra lenne szükségem Tőletek, kedves gyakorlott anyukák
Néha kicsit aggódom, hogy mindent jól csinálok-e, hogy mindig mindent tudni fogok-e, ami a gyermekemmel kapcsolatos.
Imádom a vele töltött idő minden percét, de néha hihetetlen, hogy az én babám is lesz majd egyszer 1 éves, hogy a hozzátápláláson túlleszünk majd (bár még el sem kezdtük), hogy ő is beszél és járni fog...és nem az időt szeretném siettetni, csak megnyugtat(na) a tudat, hogy mások is túlestek ezen.
Bár tudom, hogy ezen már nagyon sokan túlestek.... :))
Köszönöm
És minden kedves anyukatársamnak szívből kívánom a legjobbakat!!!
Hallgass a szívedre úgy általában
a hozzátáplálás nem bonyolult de az étkezéssel kapcsolatban következetesnek kell lenni - és később minden mással is-
néha nem szabad a gyerekre hallgatni de úgyis elkövettek pár hibát nem kell félni tőle.
szeretettel kell őket vezetni és nem lesz baj, szóval fő a középút se a kényeztetés se a katonai szigor.
Szia!
Az én kislányom 18 hónapos, és még mindig kiborulok időnként, hogy minden rendben lesz-e. Elgondolkozom, hogy ugye nem fog még 18 évesen is pelusba kaksizni, vagy valaha fog-e rendesen enni. Bízom benne, hogy minden rendben lesz :) Aki szeretettel veszi körül a gyerekét, az csak jó anya lehet. Minden szinte magától alakul, minden belőled jön. Látod én épp az ellenkezőjén problémázok, hisz egyszer csak rájön majd, hogy a pelus kényelmetlen :)
Tényleg fura belegondolni, hogy "ember" lesz belőle. Úgy ránézni, hogy neki NEVE van, tehát, ő egy önálló valaki, és nem az én kicsi babám :)Érdekes dolgokon megy keresztül az ember igaz?
Első babás Anyuka vagyok én is.Kisfiam 7 hónapos lesz jövő7en.Elejétől kezdve paráztam mindentől,hol az etetés,hol az altatás,hol a légzésfigyelő,hol a súly,hol a fogzás,hol a kóstoltatás.stb,.De mindig igazoltak a gondolataim,érzéseim és mindenek előtt a gyermekem.Ő hihetetlen,de mindig amikor kétségeim voltak rávezetett arra,hogy neki ez jó,vagy az nem jó és "lenyugtatott".Azóta nem parázom,figyelem a reakcióit,szokásait és hallgatok a megérzéseimre.
Mindannyian Anyukák akik a gyermekeinkért élünk,imádjuk őket,törődünk velük,jó Anyák vagyunk!!!Csak mindenki a maga módján és a gyermeke igényéhez mérten.
Ne izgulj,lazíts egy kicsit és élvezd a vele eltöltött idő minden egyes percét.És az ösztöneid amik menet közben jönnek elő tudatni fogják Veled mi a helyes mi nem az.
Nagyon boldog babázást kívánok Neked!Jó egészséget és sok örömteli pillanatot a kisbabáddal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!