Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyakorlott tesz-veszes-vaterás...

Gyakorlott tesz-veszes-vaterás anyukák, ez hogy van?

Figyelt kérdés
ha megvettem valamit,15ezer ft.Úgy irta az eladó,hogy Standard postai csomagként előre utalás után,akkor ez azt jelenti,hogy előbb elutalom a pénzt,és utána küldi?És mi arra a garancia hogy miután elutaltam,meg is kapom?Nem szeretnék ráfázni,azért 15 ezer ft+postaköltség.....Mert még az sincs ott hogy ajánlottan.Azt kérhetem tőle igy,hogy az nem volt odairva?És ha úgy küldi,akkor ha nem kapnám meg utalás után,azzal bizonyithatom ugye hogy én fizettem?Vagy az ajánlott,az csak az eladó érdeke,én azzal semmit nem tudok bizonyitani?
2011. máj. 20. 20:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm.Nem volt ott az ajánlott.De majd megbeszélem vele.
2011. máj. 20. 20:40
 12/23 A kérdező kommentje:
nekem kell amúgy jelentkeznem,vagy neki?Nem tudom sajnos ezt sem,nemrég reg.-tam csak.Ha nekem,akkor mikor?
2011. máj. 20. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk most azonnal jelentkezhetsz.:)

Én évek óta vásárolok és eladok teszen,vaterán,még nem volt rossz tapasztalatom,pedig 1000 fölött járnak a pontjaim.

Az internetes vásárlás bizalmat feltételez,mert az utánvétes csomagba is csak akkor nézhetsz bele ha már kifizetted,tehát meg kell bíznod a feladóban.

2011. máj. 20. 20:46
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha te vagy nyertes licitelő, akkor ajánlott Neked felvenni vele a kapcsolatot.Emailbe. Én akkor szoktam a cimemet közölni mikor átutaltam a pénzt, és azt is jelezni szoktam amikor megkaptam az árut.

A másik utánvétes formát semmiképpen sem ajánlom mert egyszer nagyon megszívtam vele, postaköltséggel együtt több mint a 2X-ét fizettem. :)

2011. máj. 20. 20:48
 15/23 A kérdező kommentje:
a cimemet automatikusan elküldték neki,mint ahogy nekem is az övét.És mit szokás irni igy elsőre?Azt se tudom hogy kezdjek neki,megköszönném ha adnátok ötleteket,mit-hogy szoktak irni ilyenkor,aztán már csak bele jövök legközelebb:)
2011. máj. 20. 20:52
 16/23 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk azt, hogy Szia, én vettem meg tőled ezen és ezen az oldalon azt és azt a terméket, hova utalhatok. Ennyi.

A csomagot NEM kell ajánlottan feladni, az MINDIG regisztrált küldemény.

Ha meg nem akarsz előre fizetni, ne neten vásárolj, mert ez ezzel jár.

2011. máj. 20. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Próbáld meg utánvéttel kérni!

Így csak akkor kell fizetned, ha megkapod a csomagot. Sokan nem szeretik, mert fének, hogy nem veszik át, és akkor az eladó bebukta a postaköltséget...

Egy próbát megér, hátha, mondjuk akkor több a postaköltség, mert az utánvétnek ára van.

Kérdezz rá mindenképpen!

2011. máj. 20. 20:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Azzal kezdem: Tisztelt ...!

Sikeresen megnyertem .... licitet és kérem küldje el bankszámlaszámát, hogy az összeget+postaköltséget mihamarabb utalni tudjam. Köszönöm.. aláírás

Általában én szeretem másnap utalni a pénzt

miután utaltam visszaírok neki megadom a címemet.. mert nem árt megadni mert te nem tudhatod hogy neki meg van -e.

Ennyi

2011. máj. 20. 20:57
 19/23 A kérdező kommentje:
köszönöm.De tudom hogy neki is megvan a cimem,mert a vatera elküldi automatikusan,neki is és nekem is ha megnyertem az aukciót.Nem bonyolitom túl,jó lesz igy ahogy irta,csak megkapom,csak pozitivjai vannak,tán csak nem én leszek pont az akivel kitolna:) Utána néztem az iwiwen,mitán megkaptam a nevét ugye,hát nem úgy néz ki mint aki átverne.
2011. máj. 20. 21:05
 20/23 A kérdező kommentje:
uatalni meg már csak hétfőn tudok úgyis.
2011. máj. 20. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!