Gyakorlott tesz-veszes-vaterás anyukák, ez hogy van?
Mondjuk most azonnal jelentkezhetsz.:)
Én évek óta vásárolok és eladok teszen,vaterán,még nem volt rossz tapasztalatom,pedig 1000 fölött járnak a pontjaim.
Az internetes vásárlás bizalmat feltételez,mert az utánvétes csomagba is csak akkor nézhetsz bele ha már kifizetted,tehát meg kell bíznod a feladóban.
Ha te vagy nyertes licitelő, akkor ajánlott Neked felvenni vele a kapcsolatot.Emailbe. Én akkor szoktam a cimemet közölni mikor átutaltam a pénzt, és azt is jelezni szoktam amikor megkaptam az árut.
A másik utánvétes formát semmiképpen sem ajánlom mert egyszer nagyon megszívtam vele, postaköltséggel együtt több mint a 2X-ét fizettem. :)
Hát mondjuk azt, hogy Szia, én vettem meg tőled ezen és ezen az oldalon azt és azt a terméket, hova utalhatok. Ennyi.
A csomagot NEM kell ajánlottan feladni, az MINDIG regisztrált küldemény.
Ha meg nem akarsz előre fizetni, ne neten vásárolj, mert ez ezzel jár.
Próbáld meg utánvéttel kérni!
Így csak akkor kell fizetned, ha megkapod a csomagot. Sokan nem szeretik, mert fének, hogy nem veszik át, és akkor az eladó bebukta a postaköltséget...
Egy próbát megér, hátha, mondjuk akkor több a postaköltség, mert az utánvétnek ára van.
Kérdezz rá mindenképpen!
Azzal kezdem: Tisztelt ...!
Sikeresen megnyertem .... licitet és kérem küldje el bankszámlaszámát, hogy az összeget+postaköltséget mihamarabb utalni tudjam. Köszönöm.. aláírás
Általában én szeretem másnap utalni a pénzt
miután utaltam visszaírok neki megadom a címemet.. mert nem árt megadni mert te nem tudhatod hogy neki meg van -e.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!